Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdný Ronaldo je v Praze: Vítaly ho davy s Annou Šulc v čele, fanoušci ho natočili na video

+ Dalších 6 fotografií

Slavný fotbalista Cristiano Ronaldo je v Praze. Spolu s portugalskou fotbalovou reprezentací přiletěl do hlavního města ve čtvrtek večer. Následně se i s týmem přesunul do hotelu. Při tom ho natočili čekající fanoušci včetně influencerky Anny Šulc, která se videem zachycujícím Ronalda, jak se přesunuje do hotelu, pochlubila na svém TikToku.

Přílet hlavní hvězdy portugalského fotbalového týmu Cristiana Ronalda byl ostře sledovaný jeho fanoušky. Podle deníku Sport čekali na pražském letišti ve snaze Ronalda zahlédnout. To se jim však nepodařilo. Portugalský fotbalový tým totiž z letadla přistaveného u Terminálu 3, který je určený pro odbavování soukromých letů, zamířil autobusem rovnou do hotelu.

Ronaldo zamával Anně Šulc

A kde vlastně hvězdný Ronaldo a jeho tým v Praze pobývá? Jde o luxusní hotel Four Seasons v centru města. Splňuje také náročné požadavky fotbalové výpravy. Je známo, že Ronaldo je vybíravý hlavně ohledně jídla. Podle Sportu by nikdy nepozřel nic mraženého a maximálně dbá na to, aby všechny potraviny byly čerstvé.

U Four Seasons na Ronalda také čekala část fanoušků. Mezi nimi byla i česká herečka a influencerka Anna Šulc. "Šli jsme se po Praze projít a viděli jsme dav u hotelu. Koukejte," komentovala Šulc své video na TikToku, na kterém zachytila Ronalda, jak zrovna vychází z autobusu a jde do hotelu. Při tom zamával na křičící obdivovatele.

@annasulc

MEGA RANDOM!! jsme šli prostě jen na procházku :D @

♬ původní zvuk - Anna Šulcová

Patrik Schick: Asi nemusím představovat, proti komu hrajeme

Ronaldo bude v Praze hrát teprve podruhé v kariéře. Poprvé se zde podle TN.cz objevil v říjnu 2004 za Manchester United proti Spartě. Zápas českého národního týmu s Portugalskem začne v sobotu od 20:45 v Edenu.

"Asi nemusím představovat, proti komu hrajeme. Předpokládám, že to budeme mít hodně těžké. Proti Ronaldovi jsem párkrát hrál, takže vím, jaká je to extratřída. Takže kdyby se mi podařilo dát nějaký gól a vyhráli bychom, tak by to bylo super," řekl pro eXtra.cz Patrik Schick na akci značky Vivo, jejímž je ambasadorem.

Český střelec se do Česka vrátil kvůli nadcházejícím zápasům s národním týmem, na které se velmi těší. "Je to skoro rok, co jsem byl v nároďáku naposled, takže jsem rád, že mohu být zpět. Vždy mi do toho bohužel skočilo zranění, což mě na nějakou dobu vyřadilo ze hry. Máme Ligu národů, dva světové mančafty, proti těm nejlepším hráčům, takže se na to velmi těším," uvedl český útočník.

Zdroj videa: Martin Carev.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy