Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdný návrat domů se nekoná! Soud zakázal Tereze H. vycestovat ze země

Tereza H.: Soud jí zakázal vycestovat z Pákistánu!
Zdroj: profimedia
Pákistán

Pro Terezu H. (25) to měl být velkolepý návrat domů. Pákistánský soud vydal před několika dny soudní příkaz, v němž se psalo, že může odletět do Česka. Tereza tak byla již připravená doopravdy odletět zpět do rodné země. Jenže všechno je nakonec jinak. Do případu se opět vložili pákistánští celníci, kteří napadli rozhodnutí soudu, jak informoval Blesk.

Na základě jejich odvolání zakázal Nejvyšší soud Pákistánu Tereze odjet do zahraničí. Toto rozhodnutí přichází jen několik dní poté, co vydal soud rozhodnutí, že už soud nemůže Terezu v Pákistánu držet a ona tak může zpět do Česka.

Jenže pákistánští celníci se jen tak nevzdávají a proti tomuto rozhodnutí se odvolali. Na základě něho je Tereze zakázáno vycestovat, jak informoval Blesk. Tereziny trable ale ještě nekončí. Ve středu se má objevit u  pákistánského Nejvyššího soudu. Češka přitom už měla koupenou letenku domů a vrátit se měla 23. dubna.

Byla zproštěna všech obvinění

Už je to několik měsíců, kdy byla Tereza H. zproštěna všech obvinění. V lednu 2018 ji totiž zadrželi celníci na letišti v Láhauru, protože našli v jejích kufrech téměř devět kilo heroinu.

Češka tvrdila, že do Pákistánu přijela jako modelka a někdo jí heroin do kufru podstrčil. Pákistánský zpravodajský portál UrduPoint již dříve uvedl, že drogy, které Češka převážela, by měly na černém trhu hodnotu 150 milionů pákistánských rupií (19,5 milionu korun).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy