Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdná Výměna manželek: Záchodový problém Mirka Noska. Čím ho partnerka ztrapnila před celým národem?

Ve Výměně manželek se objeví herec Jaromír Nosek.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
výměna manželek

Diváci TV Nova dnes mohli sledovat hvězdný díl oblíbené reality show Výměna manželek. V prvním ze tří speciálních dílů se objevil známý herec Jaromír Nosek (43) se svou partnerkou Zuzanou (30). Její náhradní manžel to s ní vůbec neměl jednoduché. Zuzka měla totiž velmi speciální požadavky, které na Facebooku pobavily fanoušky pořadu.

Speciální host

I když by se mohlo zdát, že dnešní díl Výměny manželek proběhne bez konfliktů, opak byl pravdou. Ve speciální části oblíbené reality show to pěkně vřelo, a to zejména mezi partnerkou herce Jaromíra Noska Zuzanou a jejím náhradním partnerem.

Na jedné straně tak dnes stanul klasický manželský pár s dětmi a na druhé známý seriálový herec a jeho drahá polovička, která pracuje na letišti u bezpečnostní kontroly.

Jaromíra a Zuzanu oslovila k účasti ve Výměně TV Nova. Míra tvoří s půvabnou Zuzkou pár již tři a půl roku a poznali se v divadle, když se s ním chtěla vyfotit po představení. V medailonku pár prozradil, že by si chtěli zkusit odloučení a také, jak budou náhradní partneři reagovat na jejich ponocování.

Zuzka se svěřila, že by si ráda zkusila, jaké to je starat se o děti, a to se jí vyplnilo se vším všudy. V rodině Živy (36) a Richarda (46), kteří žijí v zrekonstruovaném prasečáku, na hercovu partnerku čekaly hned čtyři ratolesti, a to Matyáš (2), Živuška (3), Anička (16) a Eliáš (8).

Živa s Richardem se do pořadu se přihlásili, protože paní domu svému partnerovi vyčítá nedostatečný zájem o rodinu, zatímco na ní je péče o děti, o domácnost i o početnou zvířenu.

Trable s prkýnkem

Zuzana, kterou čekalo velké překvapení v podobě čtyř dětí, velmi brzy začala řešit zásadní problém. Týkal se fungování jejího náhradního partnera na toaletě. Richard totiž, stejně jako valná většina mužů, vykonává malou potřebu vestoje a tak se stává, že po sobě nechá zvednuté prkýnko. Z toho ale šla Zuzana téměř do vývrtky.

Zuzana to Ríšovi brzy vytkla, protože její Jaromír při čůrání zásadně sedí. Její požadavek náhradního partnera velmi zaskočil a nebyl si zcela jistý, jestli to žena známého herce myslí vážně, nebo si z něj jen dělá legraci.

„Mám před sebou prvního člověka, který po mně tohle kdy chtěl. Co ti vadí na zvednutém prkýnku?“ zeptal se Richard náhradní partnerky. „Já ho musím dát dolů. Míra chodí na toaletu zásadně vsedě,“ odpověděla Zuzana a nenechala se tak odbýt. „Mně to připadá takové potupné,“ nechápal Ríša.

Partnerka známého herce potom na kameru velmi vážně řekla, že je moc ráda za Jaromíra, který toto pravidlo striktně dodržuje.

Diváci se smějí

Ačkoliv mnoho fanoušků pořadu označilo dnešní díl Výměny za nudný, protože nedošlo k žádným velkým hádkám ani hysterickým scénám, představa Noska sedícího na záchodě je velmi pobavila. K problému zvednutého prkénka na záchodě se na facebookových stránkách pořadu vyjádřily hlavně ženy.

"Pane bože, tohle jsem fakt nikdy nepochopila. Proč některé ženské chtějí po chlapech, aby dávali prkýnko dolů? To může stejně tak chlap chtít po ženské, aby dávala prknýnko nahoru ne?" napsala do komentářů Lucie. "Prostě přijdu na záchod, kouknu kde je, je dole sednu si a čůrám, je nahoře sundám ho, sednu si a čůrám. U chlapa to samé, akorát si dá prkýnko nahoru. To je fakt tak těžké?" dodala.

"Tak u nás je to prkénko podle toho, kdo tam byl naposledy, mě nikdo nenutí ho dávat dolů, já nikoho nenutím dávat ho nahoru. Nedávám ho dolů, ani mi nevadí když je sklopené a musím si ho zvednout," podivovala se nad Zuzaniným "problémem" divačka Laky.

"Nejlepší je mít wc bez prkénka a je to vyřešené," směje se Jitka, která dodala, že je jí jedno, jak kdo čůrá, hlavní je, že ví kam.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy