Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdičky z Like House ukázaly zadky u moře: Rozkošná Laduška a Maru s novými ňadry si léto umí užít

Hvězdičky z Like House ukázaly zadky u moře: Rozkošná Laduška a Maru s novými ňadry si léto umí užít
Zdroj: archiv
+ Další fotografie
Like House

První řada reality show Like House je za námi, ale někteří aktéři se rozhodli, že spolu stráví letní dovolenou. Marie Rosecká a Lada Horová odjely společně na Mallorku a chlubí se na sociálních sítích jedním odhaleným snímkem za druhým. 

Vítězem první řady reality show Like House se stal největší sympaťák soutěže influencer Jenis, který si odnesl výhru půl milionu korun.

"Chci jen říct upřímně DĚKUJI VŠEM! Společně jsme to opravdu dokázali. Od začátku do konce jsme byli nejsilnější team! Děkuji všem účastníkům, byla to pro mne velká zkušenost a rád jsem vás poznal. Občas mi chybíte," svěřil se na sociálních sítích.

Zatímco v reality show to občas vypadalo, že někteří účastníci mají sebe navzájem plné zuby a občas by si jednu vrazili, tak v reálném životě většina z nich spolu dobře vychází.

Sympatická a místy naivní influencerka Laduška se rozhodla, že stráví letní dovolenou s tiktokerkou Maruškou Roseckou, kterou soupeři často kritizovali.

Půvabné kamrádky se vypravily společně na prosluněnou Mallorku, odkud sociální sítě neustále plní žhavými fotkami.

"A užíváme moře a tu pláž," napsala Laduška k jedné z nich. Děvčata na své fanoušky nezapomněla vyšpulit ani svá ukázková pozadí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy