Trendy
válka na Ukrajině Olympiáda v Paříži Petr Pavel kauza Kramný

Hvězdička VyVolených se lísala k hokejistům: Od trenéra Rulíka si vypůjčila zlatou medaili

Eva Feuereislová na tahu.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 78 fotografií
Party

Neuvěřitelné vítězství na mistrovství světa je nutné náležitě oslavit. A to se českým hokejistům dozajista podařilo. Po oslavách na Staroměstském náměstí se přemístili do nočních podniků, kde popíjeli, tančili a zpívali. V jednom z takových barů nechyběla ani Eva Feuereislová (34), někdejší hvězda reality show VyVolení. A ta se neváhala k hokejistům vmísit a s trenérem reprezentace Radimem Rulíkem (58) si dokonce udělala fotografii, kterou následně sdílela na sociálních sítích.

Televizní hvězdička Eva Feuereislová ví, kam chodit na lov. Čeští hokejisté slavili zlato z mistrovství světa a bylo jasné, že oslavy proběhnou v barech v centru Prahy. Do jednoho takového zavítala v pondělí večer také bývalá hvězda VyVolených Feuereislová.

Na své sociální sítě přidala fotografii, na níž stojí vedle trenéra hokejové reprezentace Radima Rulíka a na sobě má vypůjčenou zlatou medaili. K příspěvku napsala: „Hoši, děkujem. Pan trenér Radim Rulík mi půjčil medaili. Moc si toho vážím.“

Kritika od Slovákové

Jen pár hodin předtím si přitom do takových typů slečen, které chodí do barů sbalit hokejistu, rýpla na svých sociálních sítích influencerka Nela Slováková. „To je sranda, jak se některá koťátka najednou, zničehonic, takhle o půlnoci v neděli vydávají do pražských barů. Že by doufajíc, že o ně některý z kluků zakopne. Miluju,“ napsala a nezapomněla přidat emotikon hokejky.

Evu v pondělí večer zachytili fotografové eXtra.cz u baru Kozička. Z centra Prahy odjížděla sama, bez hokejisty, jak se můžete přesvědčit v galerii.

Utajený spor Slávka Boury s Železným. Rande pro LGBT natočil navzdory zákazu ředitele Novy, ten se pak chlubil cizím peřím

Související články

Další články

Nejnovější kauzy