Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 Victoria Velvet Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Zlaté labutě Ema Businská promluvila o tajemném příteli: Kráska neskrývá štěstí a odhalila začátky vztahu

+ Dalších 10 fotografií

Ema Businská (21), kterou si diváci oblíbili jako prodavačku Kristýnu Lhotskou v seriálu Zlatá labuť, zažívá krásné období. Nejenže se jí profesně velmi daří a jde z role do role, ale i mimo kamery sklízí sladké ovoce. Talentovaná herečka je totiž šťastně zadaná, a přestože si soukromí bedlivě střeží, v rozhovoru pro eXtra.cz se rozpovídala o své tajemné lásce.

Ema Businská se do povědomí široké veřejnosti dostala coby Sára Mandousová v nekonečném seriálu Ulice. Tato postava byla v její kariéře poměrně zásadní, jelikož od té doby se objevila hned v několika dalších úspěšných projektech. Diváci ji v posledních měsících mohli spatřit například v dobovém seriálu Zlatá labuť, kde ztvárnila roli prodavačky Kristýny Lhotské.

Účinkování v populárním nováckém seriálu jí vyneslo obrovskou popularitu, kterou si velmi užívá. Na charitativní akci Zlaté labutě se s Emou fotila řada fanoušků a k tomu nadaná umělkyně rozdala také desítky autogramů. "Pro mě je to sen. Já vůbec nedokážu uvěřit tomu, že se to vůbec děje, že jsem toho součástí a že je tady tolik lidí, kteří se se mnou chtějí fotit. Já nevím, já to furt nechápu," neskrývala své dojetí Ema.

Slzy kvůli Zlaté labuti

Businská velmi emotivně prožívala i poslední klapku Zlaté labutě. "Bylo mi to hrozně líto. Ten poslední den jsem plakala a říkala jsem si: 'Sakra, další etapa končí.' Mrzí mě to, ale staré věci můžou jít dál a nové zase přijdou," uvedla herečka, která v současné době intenzivně natáčí Kriminálku Anděl, kam nastoupila koncem října loňského roku. Jak prozradila redakci eXtra, v blízké době ji také čeká natáčení filmu a dalšího seriálu.

Láska s tajemným fešákem

Jednadvacetiletá herečka je navíc velmi půvabná žena, která nemá nouzi o ctitele. Všechny nápadníky ale prý obratem odpálkuje, jelikož je už nějakou dobu šťastně zadaná po boku fešného mladíka, se kterým se nedávno pochlubila na premiéře seriálu Metoda Markovič: Hojer. Přestože Ema o svém soukromí nerada mluví, redakci eXtra.cz poodkryla začátky jejich vztahu. "Seznámili jsme se na narozeninové oslavě mého synovce. Bylo to před rokem a půl," prozradila s úsměvem zamilovaná kráska.

Ema Businská na závěr rozhovoru prozradila, jaké požadavky má na ideálního partnera. Co všechno by měl její vysněný muž splňovat, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy