Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda z Osamělého jezdce má po kariéře: Hammer psal partnerkám, že je kanibal a chce je sníst

Armie Hammer čelí obvinění z násilného sexuálního chování.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
PREDÁTOR

Armie Hammer měl bravurně rozjetou kariéru. Vše se ale zhroutilo, když jej několik žen obvinilo ze sexuálního napadení. Nejen o něm, ale i celé pozoruhodné rodině Hammerových vypráví nový dokumentární seriál House of Hammer dostupný exkluzivně na Discovery+.

Herce Armieho Hammera můžete znát například z filmů Sociální síť, Osamělý jezdec, Krycí jméno U.N.C.L.E. nebo Noční zvířata. V poslední době se ovšem proslavil především jako násilník skrývající se za milovníka BDSM neboli drsných hrátek. Podrobně jsme se jeho obvinění věnovali v eXtra.cz již v lednu loňského roku.

Armie Hammer: "Jsem kanibal. Chci tě sníst."

Slavný herec je obviněn ze sexuálního napadení a sklonů ke kanibalismu. K jedné z obětí se podrobně vyjadřuje magazín The Sun. K obviněním Hammera zde žena vystupující jako Effie uvádí: "Myslela jsem, že mě zabije." Dále řekla, že cítí obrovskou vinu za to, že nepromluvila dříve. "Mám pocit, že jsem mohla zachránit ostatní, aby se nestali oběťmi."

Populární herec měl svým partnerkám posílat zprávy, ve kterých jim psal, že je kanibal a chce je sníst. Kromě toho se měl dopouštět sexuálního násilí. Skutečné případy kanibalismu se ovšem u herce neprokázaly. Je tedy pravděpodobné, že šlo pouze o hercovy fantazie. Jeho právní zástupce dokonce stojí za tvrzením, že byl Hammer na zprávy tohoto typu s partnerkami domluvený a ony měly vědět, jak je brát.

Seriál odhalující tajemství americké smetánky

Třídílný seriál House of Hammer, mapující pozadí v Americe slavné rodiny Hammerových, měl pro veřejnost premiéru 2. září 2022. Kromě nevhodného chování Armieho Hammera mapuje životy i jeho předků, jako například jeho pradědečka Julia, který se do Ameriky přistěhoval z Ruska v roce 1875.

Na dokumentu se jako jedna z producentů podílela Armieho teta Casey. Pro magazín Time se vyjádřila: "O seriálu Boj o moc mohou lidé říkat: 'Bože, to je silný příběh a herecké výkony jsou báječné!' Ale tam je všechno vymyšlené. Všechno je napsané. Ale pak jsem tu já, abych řekla, že moje rodina je skutečná a milionkrát horší." Seriál má podle ní odhalovat temná a zvrácená tajemství rodiny Hammerů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy