Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda YouTube (†36) náhle zemřela: Po sobě zanechala dvě děti a milujícího manžela

Youtuberka Melanie Ham podlehla rakovině.
Zdroj: Instagram Melanie Ham
Náhlá smrt

Hvězda YouTube Melanie Ham dokumentovala svůj boj s rakovinou a se svými sledujícími byla vždy upřímná a ukazovala jim realitu takovou, jaká je. Nakonec však ve svých šestatřiceti letech zemřela, jak informoval Mirror.

Zahraniční youtuberka Melanie Ham byla známá svými DIY videi, ale také tím, že na sociálních sítích a ve videích dokumentovala svůj boj s rakovinou. Tomuto onemocnění nakonec 12. ledna podlehla, jak informoval web Mirror.

Její manžel Robert oznámil tuto smutnou informaci na sociálních sítích. „S těžkým srdcem a hlubokým zármutkem sdílím zprávu o úmrtí mé sladké, úžasné a krásné manželky Melanie. Pokud jste sledovali naši cestu, jsem si jist, že jste stejně jako já doufali, že tuto zákeřnou nemoc dokážeme společně porazit,“ napsal v příspěvku.

Měla dvě děti

Melanie zemřela pouhých devět dní před jejich oslavou šestnáctého výročí svatby. V dojemném příspěvku její manžel uvedl, že bojovala až do konce a užívala si každý okamžik. Kromě toho měl pár společně dvě děti - dceru a syna.

Ham měla na YouTube více než 810 tisíc sledujících, kam nahrávala návody, jak plést, šít a háčkovat různé předměty. O svých zdravotních problémech také vydala videa.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy