Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Ulice: Anežka Rusevová shodila přes 20 kilo, už jsem se na sebe nemohla dívat, říká

+ Dalších 8 fotografií

Hvězda seriálu Ulice, Anežka Rusevová, nedávno šokovala veřejnost svou obrovskou proměnou. Podařilo se jí shodit přes dvacet kilo, může se tak pyšnit postavou jako lusk. V exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, jak se jí to povedlo nebo zda má v plánu ještě hubnout.

Představitelka Venduly z Ulice, Anežka Rusevová, neskutečně zkrásněla. Kdysi oplácaná herečka se pyšní skvělou štíhlou postavou. Podařilo se jí shodit přes dvacet kilo. V rozhovoru pro eXtra.cz se rozpovídala o tom, jak se jí to podařilo a jaké jsou její další plány.

Motivace k razantní proměně byla v případě herečky jasná: “Já jsem se na sebe už nechtěla takhle koukat, tak jsem si jednoho dne řekla, že chci zhubnout,” směje se. Nejdůležitější je podle ní nastavení v hlavě, aby měl člověk pevnou vůli a motivace ho neopustila po pár dnech.

Anežka se bojí, že kila nabere zpátky

“Já jsem to vlastně brala jako takový projekt, který jsem chtěla někam dotáhnout. Věděla jsem, že musím,” vysvětluje. Anežka se nepovažuje za milovnici cvičení, tudíž si zvolila cestu diety. “Já jsem se nechtěla týrat někde v posilovně, ale řešila jsem stravu. Tu jsem právě hodně změnila,” přiznává.

Do budoucna už více hubnout neplánuje. V současné době je se svým tělem spokojená, avšak je jedna věc, ze které má strach. “Hubnout už neplánuji, já si to hlavně potřebuji teď udržet. To také není vůbec jednoduché někdy,” svěřuje se se svými obavami.

Představitelka Venduly Maříkové z nekonečného seriálu Ulice držela dietu téměř rok. V srpnu se na svém Instagramu pochlubila dokonce fotkou v plavkách, kterou svým fanouškům vyrazila dech. Přebytečná kila, která po řadu let k herečce neodmyslitelně patřila, jsou tatam.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy