Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda TikToku Shopaholicadel terčem posměchu: Budu ještě silnější, nevzdává se

Shopaholicadel trpí bipolární poruchou.
Zdroj: Instagram Shopaholicadel
+ Další 4 fotografie
Hvězda TikToku

Shopaholicadel je česká influencerka trpící bipolární poruchou. Když začala působit na platformě TikTok, velmi rychle jí stoupl počet sledujících. Většina ji ale začala sledovat kvůli bizarnosti a lidé si z ní začali utahovat. Věty a hlášky, které kdy řekla, kolují po internetu. Uživatelé je začali používat do svých parodujících videí a těch vznikly tisíce. Čelí sice každodenním urážkám, kritiku si však podle vlastního vyjádření, které umístila na Instagram, nebere k srdci. 

Shopaholicadel se sice proslavila především na TikToku, oficiální profil už ale nenajdete. Vznikají však desítky falešných účtů a její videa a hlášky tak stále kolují po této sociální síti a baví tisíce lidí. Adéla v současné době působí pouze na Instagramu a YouTube. Kontent v její tvorbě vlastně neexistuje, se svými “fanoušky” sdílí zkrátka vše. Od svých radostí po osobní problémy. Větou “Zlatíčka a lidičky!” začíná snad každé Adélino video. Čelí ohromné kritice a posměškům.

Z urážek si nic nebere

V jednom ze svých storíček promluvila o urážkách, které jí dennodenně chodí. “Dobrý večer, lidičky a zlatíčka,” začala. “Chci vás poprosit o jednu věc, když se vám nelíbí moje videa, tak to prosím nekomentujte zbytečnýma komentářema. Ať se na moje videa dívá jen ten, kdo mě má opravdu rád a rád sleduje moje videa. A ne že se podíváte na moje video na YouTube a hned začnete kritizovat, urážet. Ano? Děkuji za pochopení! Dobrou noc, zlatíčka a lidičky,” ukončila Adéla a na závěr poslala fanouškům pusu.

Toto video po chvíli přidala i na svůj YouTube kanál. “Adélo, jediný, kdo si má něco uvědomit, jsi ty. Tvoje tvorba není žádná tvorba, ale obyčejný odpad. Lidi na to koukají jen z důvodu, že ani nevěří, že tohle existuje,” komentuje jeden z diváků.

Bipolární porucha

Mnoho lidí si zprvu myslelo, že Adéla své vystupování bere s jistou nadsázkou a že se jedná o pouhou pózu pro pobavení sledujících. Ona však přiznala, že trpí bipolární poruchou, což je závažné duševní onemocnění, při kterém dochází k periodickým změnám nálady, vitality, psychických funkcí a celkového normálního fungování organismu. Svěřila se s tím také před časem eXtra.cz.

I přesto se Adéla měla objevit jako jeden z hlavních hostů na dětském táboře. Letní tábor je specifický tím, že hlavním programem je přítomnost influencerů. Po zveřejnění zprávy, že hostem bude i právě Adéla, se na vedení strhla lavina kritiky, především z řad rodičů. Společně s vedením se pak shodli, že ji z pozvaných hostů odeberou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy