Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězda Superstar celá září: Krásná zpěvačka je zamilovaná až po uši

Tvoří pár se sympatickým sportovcem Josefem.
Zdroj: Se souhlasem Adély Krejdlové
+ Dalších 5 fotografií
Rozhovor

Kráska ze Superstar, zpěvačka Adéla Krejdlová (21), září štěstím. Právě nyní prožívá jedno z nejhezčích období svého života a užívá si čerstvé lásky se sympatickým sportovcem Josefem Jakabem (24). Seznámili se před třemi týdny a už stihli i společnou dovolenou, jak Adéla prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. Že by láska na první pohled? 

Mladá zpěvačka Adéla Krejdlová se dostala do širšího povědomí díky své účasti v pěvecké soutěži Superstar. Tehdy se dokázala probojovat do šestadvacítky nejlepších a své kariéře se nadále věnuje. V rozhovoru pro eXtra.cz navíc prozradila, že právě nyní pracuje na nové skladbě.

Krásnou Adélu jsme potkali ve Světě medúz v obchodním centru Arkády Pankrác, kam dorazila v doprovodu své nové lásky. Jejich vztah zveřejnila teprve včera, když na svůj instagramový profil přidala první společný snímek.

Adéla Krejdlová: Vztah

Po boku svého chlapce zpěvačka jen zářila štěstím a ve stejném duchu o své lásce také mluvila. O partnerovi jen básnila, čím si ji získal? “Je vysoký a má nádherné ruce,” směje se Adéla. “Samozřejmě na začátku mě okouzlil vzhledem, ale získal si mě tím, jak se ke mně chová,” dodala pro eXtra.cz. Dalo by se očekávat, že mladá zpěvačka si najde někoho ze stejného oboru, ale není tomu tak. “Není z branže, je to sportovec,” prozradila.

Vztah je zatím velmi čerstvý. “Netrvá to moc dlouho. Viděli jsme se před třemi týdny a hned jsme spolu odjeli na dovolenou, abychom se lépe poznali. Vzali jsme to sice šupem, ale myslím si, že to bylo super rozhodnutí. Možná je lepší se poznat v soukromí ve dvou, než kdybychom byli v Praze. Užili jsme si to a díky tomu jsme dříve věděli, že spolu chceme být,” rozpovídala se.
S Josefem se Adéla zná už delší dobu, mají společné přátele, ale dvojice se více sblížila až právě nyní. “Věřím na osud, potkali jsme se ve správný čas,” dodala.

Na první společnou dovolenou odjeli do Řecka. “Byli jsme tam jen na šest dní. Kromě jedné tiché domácnosti v jeden večer to bylo zalité sluníčkem,” usmívá se. Přesný důvod tiché domácnosti ale neprozradila. “Tak to jsou takové ty začátky. Vadí vám jedna z deseti věcí, prostě si to řeknete, a než to přejde a vyřešíte to, tak je prostě ticho. Nějakým způsobem nás to sblížilo a posílilo. Oba jsme věděli, na čem jsme,” vysvětluje. Jedno by ale svému partnerovi přece jen vytkla: "Nemá rád kočky, to je problém," říká s humorem.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy