Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda StarDance porodila ve 42 letech: Taneční partnerka Brzobohatého dala dcerce krásné jméno

Eva Krejčířová s Ondřejem Brzobohatým.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
Porod

Tanečnice ze StarDance Eva Krejčířová (42) prožívá krásné životní období. Narodila se jí dcerka Josefínka. S nádhernou novinkou se novopečená maminka pochlubila na sociálních sítích.

Úspěšná tanečnice Eva Krejčířová porodila. Narodila se jí vytoužená holčička, která dostala krásné jméno. „Josefínka 30. 6.,“ napsala k fotografii na Instagramu, na níž držela své novorozeněte za ruku. 

Po snímkem se ihned vyrojily gratulace. "Velká gratulace a hlavně zdraví pro Josefinku," napsala Tereza Dědíkovámanželky tanečníka Marka DědíkaSvé první dítě porodila v dvaačtyřiceti letech. Kdo je otcem dítěte, to tanečnice zatím neprozradila.

Úspěšná tanečnice

O tom, že je v očekávání, promluvila Krejčířová v březnu tohoto roku. „Už to neschovám. Nejsem tlustá, jsem jen těhotná,“ napsala tehdy k instagramovému snímku, kde si drží břicho.

Půvabná Eva zazářila v oblíbené taneční show StarDance. Poprvé se v pořadu objevila v roce 2008, kdy byl jejím tanečním partnerem sportovní komentátor Jaromír Bosák. Skončili tenkrát třetí. V roce 2013 tančila s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým, se kterým vypadla v pátém kole. V roce 2016 tančila s legendárním fotbalistou Ladislavem Vízkem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy