Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Ordinace Robert Jašków: Herec se zhuntoval a musel na 2 operace za sebou

Robert hraje v Ordinaci v růžové zahradě doktora.
Zdroj: Se souhlasem Voyo
+ Dalších 5 fotografií
Operace

Hned dvě operace za necelé dva měsíce musel podstoupit herec Robert Jašków (53). Na svém Instagramu se s fanoušky podělil o informaci, že mu doktoři nejdříve operovali koleno a následně rameno. „Přátelé, držte mi, prosím, palce,“ řekl směrem ke sledujícím.

"Jako takhle, během jedněch prázdnin, v rozmezí 38 dní 2 x v limbu, tj. dvě operace, to už mi fakt jebne,“ napsal na svůj Instagram herec Robert Jašków, který je známý svou rolí doktora Máry v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Nejdříve v půlce července prodělal operaci kolene, následně 22. srpna měl operaci ramene. „Koleno cajk, rameno na maděru. Tak mi přátelé, prosím, držte palce, ať jsem rychle v pohodě, děkuju,“ připsal ještě Jašków k fotografii, na níž leží na nemocničním lůžku.

Fanoušci přejí brzké uzdravení

V komentářích mu uživatelé začali psát přání k brzkému uzdravení. Bobe držím a radši pěsti, to je štěstí,“ napsal herec Petr Rychlý. Držím palce, ale jsi mladý kluk, to dáš,“ okomentovala uživatelka Zuzana. „Vy si teda Roberte umíte užívat prázdnin. Ať jste brzy zase zdráv,“ připsala Martina.

Herec Robert Jašków momentálně září v Ordinaci v růžové zahradě, kromě toho se ale objevil i v mnoha dalších projektech. Zahrál si ve filmech Milada, Masaryk, Ubal a zmiz, Kousek nebe, Dědictví aneb Kurvaseneříká či v seriálech Labyrint, Vyprávěj, Kriminálka Anděl či Expozitura.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy