Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee řeší těhotenství: Rozhodně si to nenechám!

Karolína Urbanová alias Daisy Lee je na svých sociálních sítích plně otevřená. Ráda provokuje a sdílí kontroverzní výroky.
Zdroj: Se souhlasem Karolíny Urbanové
+ Dalších 5 fotografií
Těhotenství

Známá provokatérka Karolína Urbanová alias Daisy Lee (24) sdílí na sociálních sítích zkrátka vše. Nyní se pochlubila fotkou pozitivního těhotenského testu! “Jestli jsem vážně těhotná, tak si to nenechám! Nejsem na to připravená a navíc by kvůli mýmu životnímu stylu bylo pěkně postižený,” vyjádřila se na Instagramu. Kontroverzní výrok záhy smazala. Čeká hvězda lechtivých filmů miminko?

Hvězda filmů pro dospělé Karolína Urbanová známá jako Daisy Lee je na svých sociálních sítích plně otevřená, se svými fanoušky sdílí zkrátka vše. Každodenní život, radosti, trable i osobní věci. Nebojí se vyjadřovat ani k aktuálnímu dění nebo k politice. Ráda provokuje a je středem pozornosti, její výroky jsou dost často velmi kontroverzní.

Daisy Lee: Čeká miminko?

Nyní se ve stories na svém Instagramu pochlubila fotkou pozitivního těhotenského testu a situaci krátce shrnula: “WTF.”
O několik minut později přidala delší vyjádření. “Jestli jsem vážně těhotná, tak si to fakt nenechám. Za prvé nejsem na to vůbec připravená, za druhé by bylo pěkně postižený díky mému životnímu stylu.” Karolína totiž miluje večírky a užívá si naplno mládí.

“Neplánovala jsem to. Spíš jsem věděla, že je problém, abych měla dítě, a proto jsem nebrala ani prášky,” uvedla v jednom z dřívějších rozhovorů pro redakci eXtra.cz a svěřila se s tím, že nemůže mít děti.

K tomu, aby si udělala těhotenský test, ji přinutily nevolnosti.”Dneska jsem měla dost nevolnosti, divnej tlak a dělalo se mi blbě, tak jsem šla udělat test. No, třeba je jen špatnej.” Těhotenství podle ní zatím není jisté. “Nejsem blbá, abych pak dopadla jak 80 % mladých holek, kterým hlídá dítě úplně někdo jiný, a ony kalí každý víkend a řeší jen párty, smutný,” upřesnila důvod svého kontroverzního výroku, ve kterém jednoznačně řekla, že by si miminko nenechala a zvolila cestu ukončení těhotenství.

Stories ze svého Instagramu záhy odstranila.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy