Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Evropy 2 oznámila radostnou novinku. Petr Říbal s krásnou Míšou čekají miminko. Snažili se dlouhé roky

Petr Říbal a krásná Michaela Říbalová na valentýnském večírku Ploom.
Zdroj: foto eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 6 fotografií
novinka

Konečně se to podařilo. Michaela a Petr Říbalovi se pochlubili tou nejradostnější novinkou. Jak oznámili prostřednictvím sociálních sítí, za pár měsíců se jim rozroste rodinka. Blonďatá kráska čeká miminko. O početí se snažili celé dva roky, ale stále se jim nedařilo, Míša už plánovala jít na umělé oplodnění a své těhotenství nazývá zázrakem. 

Michaela Říbalová, rozená Hávová, a Petr Říbal se mají na co těšit. Prostřednictvím sociálních sítí sdíleli tu nejkrásnější zprávu. Již za pár měsíců na světě přivítají nový přírůstek a posunou svůj vztah zase o krok dál. Svou rodinku chtěli rozšířit již delší dobu, ovšem stále se jim nedařilo. Vypadalo to, že bývalá Miss bude muset jít na umělé oplodnění.


"Něco vám chceme říct. Čekáme miminko. Dva roky očekávání, smutku, naděje. Ale vyšlo nám to a v srpnu budeme rodiče. Podařilo se to spontánně těsně před plánovaným umělým oplodněním. Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní. Ono se to fakt děje! Budeme rodiče," napsala nadšeně na sociální sítě k videu z ultrazvuku.

Doporučené video: Petr a Michaela zavzpomínali na své začátky.


Jejich začátky nebyly jednoduché

S gratulacemi se v pár minutách roztrhl pytel. "Já vám to tak přála! Gratuluji!" napsala Dominika Myslivcová. "Tolik tetiček bude uzlíček rozmazlovat," přidává se i Natálie Kotková. Ke gratulantkám se přidala i Nikol Švantnerová, Sandra Pospíšilová či Kateřina Pechová. Všichni jim po celou dobu drželi palce a věřili, že se nakonec zadaří.


Míša a Petr tvoří pár dlouhých osm let. Své životní ano jako novomanželé si před oltářem řekli v srpnu 2021. Jejich začátky ovšem nebyly jednoduché, Petr si myslel, že na krásnou Michaelu zkrátka nemá. "Kolikrát mi přišlo, že pro mě, jako pro kluka z Mostu, který na ty soutěže koukal doma z obýváku a teď tam viděl promenádu v plavkách... Říkal jsem si, že taková holka, to je něco úplně mimo moji ligu," zavzpomínal moderátor v rozhovoru pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy