Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězda Četnických humoresek Alena Antalová: Po mole se prošla s dcerami, které rostou do krásy

Alena Antalová se svými dcerami na přehlídce Styl a Kabo.
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
Dcery

Hvězda Četnických humoresek Alena Antalová (50) se předvedla v roli modelky na módní události Styl a Kabo. Po mole se ale neprošla sama. Jejími kolegyněmi se staly dvě dospívající dcery, na které je jistě pyšná. Alena (16) a Elena (14) vyrostly do krásy. Již dříve Alena přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, že děti umělecké geny nezapřou. 

Půvabná herečka Alena Antalová (50) je slovenská divadelní a televizní hvězda známá hlavně díky seriálu Četnické humoresky. Je to také čtyřnásobná maminka, která se pyšní třemi dcerami a jedním synem. Je matkou na plný úvazek a přitom stihla vybudovat kariéru. Pro redakci eXtra.cz prozradila, že děti v sobě nezapřou umělecký talent. "Všechny děti jsou nadané i do mého směru a účinkují v divadle, ale kdyby se rozhodly tento obor nedělat, tak mohou. Já jsem studovala konzervatoř, takže jsem v některých předmětech analfabet. Tomu jsem se chtěla u svých dětí vyhnout, aby měly ty možnosti co nejširší," svěřila se herečka.

Nejstarší dcery vyrostly do krásy

Mezi nejstarší děti patří Alena a Elena, ze kterých by s přehledem mohly být i modelky. Tuto roli si vyzkoušely společně se svou matkou. Módní návrhář Miroslav Michaela Knot oslovil Alenu a její dcery na svou přehlídku v rámci události Styl a Kabo. Ačkoli to vypadá, že se zde tvoří další modelingové ikony, není tomu tak. "Řekla jsem si, že jim to dopřeju a na chvilku otevřeme a pak zase zavřeme dveře do modelingu," svěřila se Antalová pro Super.cz.

Dceru Alenu nikdy nenapadlo, že by se s maminkou a sestrou prošla po mole. "Měla jsem na to nějaký názor, který jsem změnila, nebylo to nepříjemné, i když bych se v tom nadále asi nechtěla pohybovat," prozradila nejstarší dcera.

Talentované děti Antalové

Herečka se pro zmíněný portál svěřila, že všechny její děti účinkují v divadle. "Dokonce malá Maruška má po premiéře Matyldy, kde hraje hlavní roli," ​pochlubila se Alena. V rozhovoru také sdělila, že dcery studují všeobecné gymnázium. Je ráda, že holky budou mít všeobecný přehled a mohou si najít směr, který je bude naplňovat a budou šťastné. Herectví mají zatím jako koníček, priorita je studium.

Syn Honzík také hraje v divadle, ale láká ho vydat se na sportovní cestu, jelikož má rád golf. Alena i Elena by se rády věnovaly herectví i nadále. "V Mary Poppins jsme hrály všechny tři," prozradily dámy a jsou velmi šťastné, když mohou být společně na divadelních prknech.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy