Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězda A Cup of style Nicole se stala maminkou syna: Pogratulovala i Jágrová

Nicole se stala maminkou rozkošného syna.
Zdroj: Se souhlasem A Cup of style / koláž eXtra
je to kluk!

Oblíbená česká youtuberka Nicole Ehrenbergerová (26) z kanálu A Cup of style se stala novopečenou maminkou rozkošného syna, kterému vybrali se snoubencem Pierem krásné jméno. 

Youtuberka a influencerka Nicole Ehrenbergerová, která je známá zejména pod svým uměleckým jménem a youtubovým kanálem A Cup of style, který má společně i se svou sestrou Lucií, porodila rozkošného chlapečka. Radostnou novinkou se pochlubila na sociálních sítích. "Vincent počkal do nového, ale pak už to asi chtěl taky vidět, tak brzy už tam budeme všichni tři!" napsala novopečená maminka.

Pod radostnou novinkou se vmžiku objevily stovky gratulací. "Vítej, milý Vincente," vzkázala Veronika Kašáková. Nicole poblahopřála i neteř Jaromíra Jágra Pavlína: "Krásné jméno, gratuluji."

Společně ve všem

​Nicole se proslavila společně i s její sestrou Lucií, když si spolu založily blog, poté začaly natáčet i videa o módě a životním stylu na youtubový kanál A Cup of style, kterým si získaly statisíce fanoušků a staly se tak úspěšnými influencerkami.

Lucie se stala maminkou pár měsíců před Nicole. Porodila rozkošnou dceru Emičku, která za pár dní oslaví pět měsíců.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy