Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hurikán Dalibor Janda o své obří okurce: Už to není, co dřív, zhodnotil svou legendární chloubu

Dalibor Janda a jeho obří chlouba.
Zdroj: Se souhlasem Dalibora Jandy
+ Dalších 5 fotografií
NADMÍRÁK

A zase ta otázka velikosti. Z okurky Dalibora Jandy (70) se stal hit českého internetu a to jen proto, že se o něm už léta povídá, že k němu byla příroda mimořádně štědrá. Hurikán se nyní pochlubil pěstitelským úlovkem v podobně obří tykvovité zeleniny a narážky na jeho mužství byly rázem na světě. Co na to říká zpěvák, který dřív neměl rozebírání svého rozkroku v médiích vůbec rád?

Dalibor má obří nejen zeleninu

Dlužno předestřít, že zpěvák Dalibor Janda si naběhl na vidle sám. Moc dobře ví, co se o něm říká, takže měl spíš ukázat nakládačky než okurku nadměrné velikosti. Ta pochopitelně vyvolala bouřlivé diskuse připomínající velikost jeho mužství.

Bývaly doby, kdy ho rozčilovalo, když o něm média psala něco v podobné souvislosti, o tom, že je mimořádně obdařený. „Rodina si pak myslí, že si takové články objednávám, dělá to zlou krev,“ vyprávěl nám před lety.

Dělá si radost

Dnes se už tomu, jaká slova uznání a srovnávání s tím, jak je on sám urostlý, usmívá.

„V prvé řadě musí člověk okurky, melouny a podobně vypěstovat. Pak až z toho mohou být vtípky. Sám jsem to dal jen na Facebook, tak jako vždycky. Nevěděl jsem, že když tam dám tu okurku, že se z toho stane tohle. Lidé jsou hraví,“ směje se.

„Pěstitel je ze mě asi patnáct let, naposledy se mi povedly právě melouny. Jsou velké a sladké. A mám tu i kytičky. Odreagovávám se u toho. Každý rok něco nasadím a něco z toho vyroste. Když dám ven videoklip, má to tři sta tisíc za půl roku. A tyhle blbiny mají za pár dnů milion,“ diví se v rozhovoru pro eXtra.cz..

Dalibor Janda v rozhovoru o své kariéře:


Konečně přiznal barvu

Ohledně rozměrů intimních partií Dalibor krotí nadšení případných obdivovatelek.

„Navíc to už dávno není pravda. Ale v klidu to není tak hrozný. Žádný okurky,“ dodal se smíchem Dalibor Janda, který se těší na podzimní koncerty ke svým sedmdesátinám.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy