Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hudební diva Sisa Sklovská (57) na sebe strhla pozornost: Na svůj věk vypadá fantasticky

Sisa Sklovska na oslavě 80. narozenin Felixe Slováčka.
Zdroj: foto eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 10 fotografií
oslava

Oslavu osmdesátých narozenin saxofonisty Felixe Slováčka v Lucerně si nenechala ujít ani slovenská operní diva Sisa Lelkes Sklovská. Ta za jeden večer vynesla hned dvoje šaty, přičemž jedny zvolila pro vystoupení na podiu, druhé pro samotnou příležitost. Ani tentokrát nezklamala a zvolila extravagantní kousky, kterými na sebe strhla pozornost! Vypadala zkrátka božsky. Věřili byste, že jí je 57 let? Sisu si nenechala ujít redakce eXtra.cz.

Předčasnou oslavu osmdesátých narozenin saxofonisty Felixe Slováčka si nenechalo ujít mnoho hvězd českého showbyznysu, ani Felixových kolegů z hudebního světa. Jednou z nich je i slovenská operní diva Sisa Lelkes Sklovská, pro kterou byla oslava napůl pracovní záležitostí. Okouzlující pěvkyně totiž rozzářila sál nejen svojí přítomností a nepřehlédnutelnými šaty, ale i svým hlasem na podiu.

Sisa za večer vystřídala hned dva outfity a vypadala zkrátka skvěle. Dorazila navíc v perfektní náladě a za celou dobu nesundala úsměv z rtů, jak se můžete podívat i v galerii. Na místě totiž nechyběla ani naše redakce.

Sisa zvolila extravagantní modely

Zatímco na jednu část večera zvolila krátké upnuté šaty s výrazným potiskem, v druhé části naopak zazářila v dlouhých, extravagantních šatech, ve kterých by strhla pozornost i na červeném koberci. Třpytivé šaty v champagne odstínu nezkazil ani odvážný výstřih, který rozhodně nepůsobil lacině. Oboje šaty navíc zvýraznily její výstavní postavu a dokonalé ženské rysy.

Sisa Sklovska nestárne

Uznávaná zpěvačka ví zcela přesně, jak na sebe strhnout pozornost. Sisa vypadala zkrátka úchvatně! Jen málokdo by věřil, že zanedlouho oslaví již 58. narozeniny. Za poslední roky se téměř vůbec nezměnila a zdá se, že snad nestárne. Svůj elixír na věčné mládí před časem prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy