Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hrdá máma Dana Morávková o synovi Petrovi: V Anglii bude promovat, čas letí, říká

Syn Dany Morávkové Petr je velký fešák. V Anglii studuje literaturu a tvůrčí psaní.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
zpověď

Herečka Dana Morávková (50) a její manžel klavírista Petr Malásek (57) mají důvod k radosti. Jejich syn Petr (24) se v Česku kvůli studiu v Anglii objevuje velmi málo, a tak ho rodiče čas od času navštíví v zahraničí, kde s ním za pár měsíců oslaví i jeho životní úspěch, blíží se totiž jeho promoce. Morávková redakci eXtra.cz prozradila, co její syn studuje a zda ho život ve Velké Británii povahově nějakým způsobem ovlivnil.  

Zdá se, že ani tady nepadlo jablko daleko od stromu. Herečka Dana Morávková vychovala s manželem klavíristou Petrem Maláskem jedno dítě. A to syna Petra, který oba rodiče již přerostl přes hlavu. Petr studuje v Anglii a věnuje se oboru, který je kariéře jeho rodičů velmi blízký.

"Synovi je už čtyřiadvacet let, neskutečně ten čas letí. Studuje anglickou literaturu a tvůrčí psaní, má to náročné, ale baví ho to," svěřila se Dana Morávková pro eXtra.cz se slovy, že syna nedávno navštívili a do Velké Británie se za pár týdnů opět chystají.

"Byli jsme za ním v Londýně na jeho narozeniny. Nežije tedy přímo v Londýně, studuje v Canterbury, takže za námi přijel. Procházeli jsme se, skoro každý večer jsme byli v divadle a v červenci za ním letíme na promoci," prozradila oblíbená herečka se slovy, že se jeho povahové rysy vlivem života v Anglii nijak nezměnily.

Dana Morávková a Petr Malásek mají krásné manželství

Syn Dany Morávkové a Petra Maláska sice vyletěl z hnízda, avšak známý pár se ani po letech manželství rozhodně nenudí. "S manželem velmi rádi cestujeme a sportujeme. Nejšťastnější na světě je, když s ním vyjedu někam na kole," svěřila se herečka během představení nové kolekce brýlí značky Alensa, kde promluvila o herectví, ale také spolupracích, které si velmi důkladně vybírá.

"Spolupráce mám hlavně dlouholeté. Často mi přijde nabídka a já jim odepíšu, ať se nezlobí, že by měli oslovit někoho, komu to bude bližší. Upřímnost se mi vyplácí a v čem se necítím, to zkrátka nepřijímám. Pokud jde o herectví, kvůli covidu jsme měli tolik volného času, že teď jsem ráda za frmol. Pořád jsem v divadle, ale je těžké v této profesi plánovat. Jak říká Woody Alen: "Pokud chcete rozesmát Boha, řekněte mu o svých plánech." Já bych si hlavně přála, aby už bylo lépe, nežijeme v lehké době," uzavřela Dana Morávková.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy