Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přemotivovaný Hradilek ve StarDance: Vávra nasadil laťku vysoko, takže nestíhám, směje se tanečnice

+ Dalších 8 fotografií

Český vodní slalomář a kajakář Vavřinec Hradilek vystoupí v nové řadě StarDance společně se svou taneční partnerkou Kateřinou Bartůněk Hrstkovou. I když byl známý sportovec zatím tancem nepolíben, nyní si pravidelně nazouvá taneční střevíce. A jak se svěřil eXtra.cz, trénuje s manželkou doma v obýváku.

Nechce odpočívat

Známý český kajakář Vavřinec Hradilek a tanečnice Kateřina Bartůněk Hrstková tvoří jeden z hvězdných párů, který změří svoje síly na parketu v oblíbené taneční soutěži StarDance, která již brzy odstartuje na obrazovkách České televize. O tom, jak tvrdě na sobě dřou, se přesvědčil i tým eXtra.cz, který se přišel podívat na jeden z jejich tréninků.

I když je Kateřina profesionálkou na slovo vzatou, samotnou ji překvapilo, jak ji Vavřinec prohání po parketu. "Ani jsem nečekala, že budeme takhle moc makat, spíš tak jako nestíhám, protože Vávra nasadil laťku hodně vysoko," řekla eXtra.cz se smíchem Kateřina a dodala, že jako správný sportovec nechce ztrácet čas pauzami.

"Za mě super. Už to je to přes měsíc, takže už víc vím, co dělám. A je tam trošku větší progres než v těch prvních dnech a už se tolik netrápím," podotkl ke svým tanečním začátkům Hradilek, na kterého Kateřina práskla, že asi nejlépe mu jde samba. "To jsem až překvapená, jak dobře dává ten nejtěžší tanec ze všech," pochválila svého svěřence tanečnice.

Svatební tanec

Vavřinec se kromě tréninků musí věnovat i rodině, je totiž dvojnásobným tatínkem, s manželkou Lucií mají dvě malé holčičky. "Myslím si, že jsou velmi tolerantní, ostatně mají na to i docela trénink, protože sport je vlastně stejný jako tady tancování v objemu tréninku. A tím, že vlastně už rok a půl víme, že to přijde, tak jsme se na to dostatečně připravili a je to celkem v pohodě," prozradil Hradilek, jak to jeho holky doma bez něj zvládají.

I když se Vavřinec tanci nikdy nevěnoval, na svatbě si s manželkou zatančili. "Večer před svatbou a v den svatby jsme si něco zkusili, ale spíš to byla velká zábava a v porovnání s tím, co tu děláme teď, bych to ani nenazval tancem, ale spíš takovou juchačkou," řekl sportovec se smíchem.

"Ale myslím si, že je to pro dvojici nádhernej čas, takže doufám, že s manželkou tancovat budeme," dodal Vavřinec s tím, že zatím zkouší, mimo pravidelné tréninky, tančit doma v obýváku. "U standardních tanců mám víc času na kroky, ale nedovolí žádnou nedokonalost jako tance rychlejší, takže všechny ty rychlejší tance jsou pro mě samozřejmě zábavnější, ale zatím ani pořádně nevím, jaký všechny tance jsou," dodal se smíchem Vávra, kterého ale celkově velmi překvapilo, že ho tanec opravdu baví, což by ho dříve vůbec nenapadlo.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy