Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hra začala: V Love Islandu došlo na první vyřazování, ale i nemilé překvapení

Účastníci Love Islandu.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Dalších 5 fotografií

Reality show Love Island je v plném proudu a soutěžícím již začíná docházet, že do vily nepřišli jen tak pro legraci. Ve hře je hledání lásky a také pohádková výhra 2 miliony korun, tomu však předchází řada podmínek a pravidel. Jedno z nich je jasné: kdo nevytvoří pár, musí dříve nebo později z kola ven. Na to doplatila jedna z dívek, která v úterý večer soutěž opustila. Ve vile ihned stouplo napětí a zdá se, že tímto krokem hra definitivně začala! 

Na televizní obrazovky Voyo a TV Nova se vrátila divácky oblíbená reality show Love Island, show o hledání lásky s pohádkovou výhrou 2 miliony korun pro jeden vítězný pár.

Na úvod se představila první desítka soutěžících, ale řady účastníků se rázem rozrostly o 3 tzv. bombshells - Natalii, Liu a Jakuba. Třináct soutěžících, ale vzniknout z nich může pouze 6 párů. Všem obyvatelům vily, hnízdečka lásky, bylo tedy ihned jasné, že jeden bude muset jít z kola ven.

Love Island: Soutěž opustila Lia

A stalo se tak v úterý večer, kdy došlo na recoupling. Reality show musela definitivně opustit Lia, která dosud nedokázala navázat vztah s mužským protějškem a dokonce si nevybudovala nejlepší vztahy ani mezi slečnami. Tímto krokem atmosféra ve vile definitivě zhoustla. Zatímco doposud byly vztahy ve vile na velmi přátelské úrovni a soutěžící se spíše oťukávali, nyní si uvědomili, že se jedná skutečně o hru. O svém vyřazení se Lia rozpovídala v pořadu Beach Hut.

Řady soutěžících se náhle opět rozrostly

Úterní díl však nebyl naplněn jen vyřazováním! Účastníci se opět dočkali překvapení, ačkoli pro pánské osazenstvo spíše nemilého. Po vyřazení Lii do soutěže vstoupil další účastník, a to šestadvacetiletý fitness trenér Radek, který našel zalíbení v Natálce, Hance a Denise. Necháme se tedy překvapit, jak on zamíchá kartami.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy