Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Horoskop lásky na srpen: Býky čeká zajímavé seznámení, Kozorozi nenaplní očekávání rodiny

Horoskop lásky srpen 2021: Býky čeká zajímavé seznámení
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
horoskop lásky

Přichází druhá polovina léta a s ní i očekávaný horoskop lásky! Podívejte se, co vás v tomto měsíci čeká a zda konečně potkáte svůj vytoužený protějšek.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Soustřeďte se na energie a principy, které jsou vám vlastní. Muži na ty své, ženy stejně. Potřebujete nalézt svůj střed a čerpat ze správného zdroje. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Láska vám ukáže, kam máte teď svůj život soustředit. Dejte jí prostor, aby vás vedla. Je to silný cit, který vám otevře celý vesmír. V srpnu buďte otevření přívalu citů. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

První srpnové dny pro vás budou pohodové, uprostřed měsíce se však připravte na mírné partnerské konflikty. Neohrozí to však váš vztah celkově. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nezadané Býky čeká v srpnu zajímavá možnost seznámení, která by se mohla překlenout v něco mnohem většího. Nezavírejte oči před příležitostí! V galerii najdete, co vám tento měsíc udělá radost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V srpnu se zamilujete do osoby, od které vás budou ostatní odrazovat. Vnucovat vám, že je pod vaši úroveň. Nenechte si do toho od nikoho mluvit! Jde jen o váš pocit. V galerii najdete, na co se můžete těšit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Štěstí bude v srpnu stát na vaší straně! Zadaní Raci napraví pochroumané vztahy, nezadaní mají šanci potkat zajímavou osobu. Mějte oči otevřené! V galerii najdete, co dalšího vás tento měsíc čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nechtějte žít bezchybně. Chyby jsou důležité a učí vás žít. Život nemusí být jen perfektní. Nebuďte na sebe tvrdí a nechte se láskou vést. V galerii najdete, na co si dát tento měsíc pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Užívejte si momentální situaci a ukončete vše, co vám nevyhovuje. Pokud už teď v tom nevidíte smysl, neuvidíte ho v tom ani za pár týdnů. V galerii najdete, na co se můžete těšit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Každý má svou cestu a vy rovněž. Pokud si budete dostatečně věřit, už brzy poznáte skutečnou lásku, která změní celý váš svět. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Jděte za tím, co vyhovuje vám, byť to může být cesta netradiční. Řiďte se vlastními pocity a intuicí, ačkoliv krok, který potřebujete udělat, může být náročný. Tip na měsíc srpen najdete v galerii.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Čeká vás zkušenost, při které si uvědomíte, jaké štěstí ve svém partnerovi skutečně máte. Neopouštějte své společné sny a tvrdě si za nimi jděte. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy přichystaly.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Snažíte se naplnit očekávání vašeho okolí a blízké rodiny, byť to vůbec nekoresponduje s tím, co si opravdu přejete. Dejte si od nich tento měsíc odstup, potřebujete poznat sami sebe. Tip najdete v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy