Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hora svalů Věrka Mikulcová: Jen v kalhotkách se ukázala nahoře bez a pak i zezadu

Věra Mikulcová má parádní formu.
Zdroj: koláž eXtra.cz/ Instagram Věry Mikulcové
+ Dalších 19 fotografií
forma

Věra Mikulcová (42) se toho nebojí a ukázala se fanouškům na sociálních sítích jen v kalhotkách. Známá kulturistka s perfektně vysekanou postavou si zakryla prsa pouze rukama. Kromě toho nechybí ani momentky z fitka, kde se nyní Mikulcová tvrdě připravuje na soutěž Olympia Masters.

"Taky provádíte ráno kontrolu formy?" napsala Věra k vysvlečené fotce na Instagramu. Netrvalo dlouho a fanoušci se pustili do debaty. "Jojo, provádím - ale já koukám z boku, jak mi kyne mazanec - bohužel," píše uživatelka petbast. "Věrko, kdybych měla z poloviny takovou formu jako vy, budu ji kontrolovat v zrcadle klidně i 3x denně, ne jen ráno. Vypadáte báječně a já vám držím pěsti," komentuje Daniela.

To však není jediná fotka, kterou se Mikulcová pochlubila. Nedávno sdílela snímky z posilovny, kde zvedá závaží v titěrných modrých plavečkách s vysokým výkrojem. Ukázala se v nich nejen zepředu, ale i zezadu. A předvedla tak svůj vypracovaný zadek a svalnaté dlouhé nohy. "Neskutečná super baba," napsal k momentce z fitka uživatel Mončičak.

Změna Věrky Mikulcové

Mikulcová se tomuto sportovnímu odvětví věnuje již slušnou řádku let. Sportovkyně, která na světových soutěžích několikrát potkala i legendárního Arnolda Schwarzeneggera, se pyšní muskulaturou, kterou by jí z fleku mohl závidět nejeden muž, užívání steroidů má ale i svá proti.

Během více než dvaceti let, kdy na sobě dřela v posilovně a účastnila se mnoha prestižních klání, prošla zásadní proměnou. Dnes se více než ženě podobá muži, se kterým si ji prý často pletou. Z toho si ale vždy pozitivně naladěná Věra nic nedělá. "Pokaždé to beru v legraci. A když se pak lidé se mnou víc baví, hrozně se omlouvají. Vždycky jim říkám, že je to úplně v pohodě, že i tohle ke kulturistice patří," uvedla nedávno v rozhovoru pro iDnes. Rodačka z Jihlavy žije s přítelkyní Janou, se kterou provozují posilovnu.

Netoužily někdy po dítěti? "My máme jedno velký dítě, to je fitko, pak máme Tondu a Edu. A my jsme se na tom shodly, ani jsme se o tom nějak více nebavily, ale spíš ne. Teď to zní jako hodně sobecky, ale je to hrozně velká, další starost a strašně moc času pro to děcko, takže si to nedovedu představit, že bychom ho měly," prozradila v rozhovoru pro Lifee Mikulcová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy