Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hnízdečka lásky Dary a Nedvěda: To české zeje prázdnotou, naopak v Itálii se staví o sto šest

Dara Rolins a Pavel Nedvěd.
Zdroj: se souhlasem Dara Rolins
+ Dalších 13 fotografií
Hnízdo lásky

Zpěvačka Dara Rolins (50) a bývalý fotbalista Pavel Nedvěd (50) mají před sebou další společný milník. Je to už nějaký čas, kdy se dvojice rozhodla posunout svůj vztah na další úroveň a společně bydlet. V Šáreckém údolí si pořídili několik pozemků za 35 milionů korun, výrazně se na nich však nic neděje. A tak to vypadá, že pár dal přednost Itálii před ČR, tam totiž jejich hnízdečko vzkvétá o sto šest, jak sami ukázali na svých Instagramech.

Pavel Nedvěd žije v Itálii a jeho přítelkyně Dara Rolins zase v Čechách. Dara několikrát potvrdila, že preferuje dvě adresy, a tak se společné hnízdo staví v obou zemích. Dvojice si nedávno pořídila několik pozemků na Praze 6 poblíž pražského Veleslavína za 35 milionů korun. Chvíli to sice vypadalo, že se na pozemcích něco bude dít, dlouho to ale nevydrželo. Naopak na italské straně se staví velmi čile, jak bylo poznat z jejich stories na Instagramu.

„Rozhodli jsme se z toho důvodu, že to tak vypadá, že budeme mít vždycky dvě adresy, kde budeme doma. Já nechci stěhovat Pavla, on nechce stěhovat nás. A tím pádem je na místě kompromis, proto dvě adresy, kde se budeme cítit doma,“ řekla Dara pro pořad Showtime na Primě.

Dara Rolins vlastní ještě jednu vilu v Praze. Na tu však nemá dobré vzpomínky. Pořizovala si ji totiž ještě s bývalým partnerem Rytmusem. Plány s ní jsou takové, že buď ji zpěvačka prodá, nebo bude pronajímat.

Rozhovor s Darou Rolins

Pendlování sem a tam

Dara do Itálie cestuje se svou patnáctiletou dcerou Laurou. Ta se také letos poprvé prošla po červeném koberci v Karlových Varech, kde byla i redakce eXtra.cz. Matce s dcerou to velice slušelo. Filmový festival není jen o filmech a módních přehlídkách, ale také o divokých večírcích. Na ty si však Laura ještě rok počká, jak zpěvačka potvrdila v rozhovoru pro eXtra.cz. Celý rozhovor najdete výše.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy