Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Historicky první pár v MasterChefovi: Vítěz Muže roku Vojta Urban svedl krásnou Alžbětu

Vojta Urban a Alžběta Minaříková z MasterChefa.
Zdroj: Se souhlasem A. Minaříková
+ Další 2 fotografie
Láska

Aktuální řada MasterChefa Česko přináší víc než jenom hledání nejlepšího amatérského kuchaře. Přímo mezi plotnami totiž došlo k lovestory doslova hollywoodského stylu. Už v průběhu castingových kol se do sebe zamilovali Muž roku 2019 Vojta Urban a Alžběta Minaříková. Redakci eXtra.cz nyní prozradili, jak se dali dohromady a co na jejich vztah říkali hvězdní porotci. 

Díváte-li se na aktuální řadu MasterChef Česko, nejspíš vám neuniklo, že Vojta Urban a Alžběta Minaříková od sebe nemohou odtrhnout oči. A nutno říci, že se vám to nezdá. Je tomu tak od castingových kol, kdy se poprvé uviděli. Dohromady se dali ještě před prvním natáčecím dnem a od té doby jsou spolu. Nyní pro redakci eXtra.cz o svém vztahu promluvili.

Padesátihodinové první rande

„Byla to láska na první pohled. Děláme si z toho srandu, ale opravdu to tak bylo. Než jsme poprvé vešli do kuchyně Mastechefa, pokukovali jsme po sobě. Já jsem si až říkala, jestli nemám něco mezi zubama, jak Vojta koukal,“ prozradila zamilovaná Alžběta, která se svým partnerem již začala přidávat zamilované fotografie na Instagram.

Než se však dali dohromady, chvilku to trvalo. Po castingu byla totiž nějakou dobu pauza a oni se neviděli. „Vojta už ale přemýšlel, jak na mě sehnat kontakt,“ prozradila dál. Krátce před oficiálním natáčením měli soutěžící nástup do hotelu, kde jim však produkce oznámila, že se natáčení posouvá a oni mají jet domů. Tak se nás asi osm domluvilo (včetně nás dvou) a jeli jsme ještě na víno. A tak začalo naše padesátihodinové první rande,“ popsala účastnice MasterChefa.

Pobyt v hotelu je sblížil

Alžběta Minaříková zároveň přiznává, že je pobyt v jednom hotelu neskutečně sblížil. „Myslím, že jsme se díky tomu poznali mnohem lépe, než kdybychom chodili jednou či dvakrát týdně na randíčko, jak to bývá,“ myslí si sympatická brunetka.

S Vojtou Urbanem trávili čas téměř nepřetržitě a poznali, jak se kdo chová v jakýchkoli situacích. Bylo to opravdu intenzivní a myslím, že takhle dobře bychom se za běžného provozu poznávali několik let,“ uvedla v rozhovoru pro eXtra.cz.

Na pravou lásku je čas vždy, říkají

Redakci eXtra.cz také zajímalo, jestli je opravdu v MasterChefovi, což je intenzivní soutěž, čas na lásku. Na pravou lásku je čas vždy. Takto obrovský stres je velkým testem hned na začátku vztahu. Byla to velká zkušenost pro nás všechny, ale o to intenzivnější, když jsme to prožívali spolu. Měli jsme pro sebe neskutečné pochopení, to byla další výhoda,“ vysvětlila a doplnila, že nyní jsou spolu už 28 týdnů a k sobě se nastěhovali téměř okamžitě po skončení natáčení.

Podle svých slov už od začátku věděli, že spolu budou a zvládnou to za každé situace. Štáb jim prý již od začátku říkal „hrdličky“ a někteří soutěžící si mysleli, že se spolu do soutěže přihlásili. Ale na kameru jsme to přiznali až po venkovní fotbalové výzvě. Náznaky ale můžete vidět už v předchozích dílech,“ uzavřel zamilovaný pár.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy