Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Herecký svět pláče: Po nehodě na motorce zemřela hvězda filmu Vlasy od Miloše Formana

Zemřel herec Treat Williams.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
Úmrtí

Velmi nečekaně zemřel americký herec Treat Williams. Podle informací webu Page Six zemřel po nehodě na motocyklu poblíž svého ranče ve Vermontu. Bylo mu jednasedmdesát let. Herec byl známý třeba ze snímků Vlasy, Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder nebo Tenkrát v Americe.

Při tragické nehodě zemřel americký herec Treat Williams. Podle webu Page Six si herce jedoucího na motorce nevšiml řidič odbočujícího auta a narazil do něj. Po převozu do nemocnice byl Williams prohlášen za mrtvého. Nehoda se stala u města Dorset ve Vermontu, kde měl herec ranč.

„Jsem zničený. Byl to ten nejlepší chlap. Tak talentovaný. Filmaři ho milovali. Už od konce sedmdesátých let je srdcem Hollywoodu,“ uvedl pro již zmíněný web hercův agent Barry McPherson.

Zářil ve filmu od Formana

V roce 1979 zazářil jako jedna z hlavních postav ve filmu Vlasy režírovaném Milošem Formanem. Role hippíka George Bergera mu vynesla nominaci na Zlatý glóbus, jak napsal web People.

Kromě toho si Treat zahrál i ve filmech Tenkrát v Americe, Hollywood v koncích, Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější, Zemřít šťastný, Hotel Ritz, Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder, Orel přistává či Mužský klub. Co se týče seriálů, hrál role třeba v Everwood, Batman, Havaj 5-0, Chicago Fire nebo Město patří nám.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy