Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Herečka Germani jako bývalá hvězda filmů pro dospělé: Drsné postelové scény musela točit s manželem

Natalia Germani jako Andrea Absolonová.
Zdroj: Bontonfilm
+ Další 4 fotografie
natáčení

Slovenská herečka Natalia Germani (30) má za sebou netradiční natáčení. Před diváky se objeví v hlavní roli ve filmu Její tělo. Ten pojednává o životě a osudu Andrey Absolonové – české reprezentantky ve skocích do vody, která se po zranění obratle stala součástí průmyslu filmů pro dospělé. Součástí snímku tak jsou také náročné milostné scény, které Germani nakonec musela natočit se svým manželem Martinem Valihorou, protože se styděla odehrát je s jiným hercem. O tom, jak natáčení probíhalo, promluvila slovenská herečka pro Blesk.

Tradiční nebyla příprava na natáčení ani pro režisérku snímku Natálii Císařovskou. Ta se při jeho tvorbě dokonce radila s bývalým režisérem filmů pro dospělé, který jí daroval krabici starých pornokazet. Režisérce dokonce zařídil i návštěvu na natáčení porna, píše Blesk.

Natalia Germani se musela v rámci natáčení připravit hned na několik erotických scén. Tu nejnáročnější a nejdelší nakonec točila se svým manželem, a to i přesto, že není profesionálním hercem, ale bubeníkem. „Byli jsme hození do vody, nevěděli jsme, co nás čeká. Musíte si představit, co se při natáčení takové scény děje – kolem vás je 50 lidí, kteří dělají svou práci a natahují tam třeba kabely...“ popsala herečka, která je momentálně v sedmém měsíci těhotenství.

Náročná byla i fyzická příprava

Intimní scény ve snímku jsou dokonce tak odvážné, že se pro televizní vysílání bude muset vytvořit zvláštní cenzurovaná verze, aby byly vhodné pro širší publikum. „Scény byly extrémně náročné, a ještě jsem je neviděla. Snažili jsme se to udělat co nejrychleji. Nechtěli jsme zajít nikam, jen jsme chtěli vyvolat iluzi, že se to prostě děje,“ řekla.

Herečka se musela na natáčení připravit také po fyzické stránce. Protože hrála olympijskou reprezentantku ve skocích do vody Andreu Absolonovou, musela v jejím rámci lézt na desetimetrové věže a dokonce z nich skákat. „Na natáčení s námi byla reálná sestra Andrey, která nám dělala trenérku, a ta chtěla docílit toho, abych skočila z těch deseti metrů. Já si to ale neuměla vůbec představit,“ přiznala Germani s tím, že skočila aspoň z pěti metrů.

Při natáčení musela také dlouhé záběry natáčet na kraji vysoké věže, stojíc zády k vodě pod ní. Přestože to nebylo na začátku příjemné, postupně si na to herečka zvykla. Snímek Její tělo, který tvůrci přijeli představit na karlovarský festival, bude mít premiéru v kinech 16. listopadu, jak uvádí web distributora Bontonfilm.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy