Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Herec Vašek Matějovský míří do Survivoru: Jeho vztah čeká těžká zkouška

Václav Matějovský: Míří do Survivoru, lásku čeká těžká zkouška
Zdroj: koláž eXtra.cz/Jakub Patera
+ Další 4 fotografie
těžká zkouška

Herce Václava Matějovského čeká jedno z největších životních dobrodružství. Jako jeden ze soutěžících drsné reality show Survivor rozšíří řadu celebrit a vydá se do Dominikánské republiky, aby si vyzkoušel, jaké to je přežít na opuštěném ostrově bez vymožeností moderního světa. Doma bude muset nechat i svou krásnou přítelkyni Karolínu. Přežije jejich vztah možná i několikaměsíční odloučení?

Těžká zkouška vztahu

Hvězda herce Václava Matějovského stoupá stále vzhůru, zástupy fanynek se rozrůstají a možná i z toho důvodu se rozhodl zúčastnit se další série drsné reality show Survivor. Soutěž, ve které se bude muset poprat s fyzickou i psychickou zátěží, se bude odehrávat na pustém ostrově v Dominikánské republice.

Velká zkouška ovšem nečeká jen Václava, ale i jeho krásnou přítelkyni Karolínu, kterou si s sebou na drsný pobyt v přírodě vzít nemůže. Jelikož se ale Matějovského láska dobře zná s moderátorem Survivoru Ondřejem Novotným, je možné, že bude mít o svém příteli a jeho boji o přežití zákulisní informace.

Přítelkyni tajil

Jako hvězda TV Nova, kterou diváci znají nejen z reality show Love Island, ale i z Ulice či seriálu O mě se neboj, svou lásku před veřejností dlouho tajil. "V minulosti jsem měl přítelkyni, kde jsem ji označil na Instagramu nebo jsem o ní někde mluvil, a pak jí někdo např. volal a lidi jí psali. Takže tohle odděluju," svěřil se Vašek pro TV Nova.

Ačkoliv se svým soukromím fešný herec příliš nechlubí a svou krásnou Karolínu na sociálních sítích moc neukazuje, párkrát už několik společných fotografií na svém Instagramu sdílel například prostřednictvím Instastories.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy