Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hemžení celebrit: Vysmátý Tofi, Karlos Vémola či zraněná Bohdalka

Karlos Vémola, Sagvan Tofi a Richard Chlad na akci.
Zdroj: Herminapress.cz/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 7 fotografií
Sešlost

U Karlštejna se to opět hemžilo českými celebritami. Proběhl tam 4. ročník charitativního golfového turnaje s názvem Golf s nadějí, který organizuje HC Olymp Praha v čele s Martinem Dejdarem (57). Na akci dorazila spousta hvězd, nechyběli ani Karlos Vémola, Jiřina Bohdalová či Sagvan Tofi. Jak je zachytili profesionální fotografové?

Na golfovém hřišti poblíž Karlštejna se konal 4. ročník charitativní akce Golf s nadějí, kterou pořádá HC Olymp Praha v čele s Martinem Dejdarem. Podle webu karlstejn-golf.cz se v minulém roce na akci podařilo vybrat 510 000 Kč a výtěžek byl darován nadaci Fonte Vitae. Letos se dražbou obrazů vybralo krásných 368 000 Kč pro stejnou nadaci.

V čele Martin Dejdar

Do slavnosti se zapojuje hodně českých celebrit a sportovců, letos tomu nebylo jinak. Na akci samozřejmě nechyběl Martin Dejdar, který celou dobu sešlostí provázel a na svém Instagramu zveřejnil fotku, u které v popisku děkuje za účast. Také se na setkání objevil Terminátor Karlos Vémola. Dále tam byla Jiřina Bohdalová, Sagvan Tofi, David Suchařípa, Vladimír Šmicer a mnoho dalších.

Na charitativní události se objevil i syn Martina Dejdara Matěj Dejdar, ze kterého vyrostl pěkný fešák. Mezi sportovci, kteří přišli charitu podpořit, byli například hokejisté David Pastrňák, Tomáš Hertl nebo Martin Nečas.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy