Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Helena Houdová mudruje o orgasmu: Kolik času podle ní potřebuje chlap a kolik ženská

Helena Houdová mudruje o orgasmu: Kolik času podle ní potřebuje chlap a kolik ženská
Zdroj: Se souhlasem Heleny Houdové / Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Jak na orgasmus

Helena Houdová (41) poučuje na sociálních sítích svoje sledující o orgasmu. Jak dlouho trvá průměrný sex a za jak dlouho se udělá chlap? Tahle čísla jsou podle Heleny důvod, proč tolik žen nikdy nedosáhne vyvrcholení.

Za patnáct minut je po všem

Sexuální koučka Helena Houdová se rozhodla poučit svoje fanoušky o orgasmu a délce jeho trvání. Vysvětlila, že ženám trvá dosažení nejvyššího stupně rozkoše o více než půl hodiny déle než mužům. Při styku! Proto je pro spoustu žen téměř nemožné, aby během sexu s partnerem vyvrcholily. Nebo alespoň prožily vaginální orgasmus. Běžný sex totiž podle Helenina tvrzení trvá zhruba patnáct minut, často i méně.

Ženě trvá o půl hoďky déle, než se udělá

"Věděli jste, že 75% mužů má ejakulaci během prvních 3 minut od začátku penetrace?" zeptala se svých sledujících na Instagramu Helena. "Většina milování včetně předehry trvá méně než 15 minut," dodala. Těžko říci, kde ke statistice přišla, každopádně tím svým fanouškům ale nasadila pořádného brouka do hlavy. "Žena, aby dosáhla orgasmu během milování, potřebuje alespoň 40 minut, většinou i déle," dodala bývalá modelka. Pokud je tohle pravda, není divu, že tolik žen nikdy nedosáhne orgasmu!

Kromě toho Helena upozornila i na to, že muži mohou během milování prožít naprosto nevídané zážitky. Jsou totiž schopni mít neomezený počet orgasmů, aniž by ejakulovali. "Naše životní energie se dá vědomě používat na tvoření hojnosti, a to i té finanční, na tvoření úžasné práce a vztahu a třeba i na léčení," povzbudila všechny své sledující, kteří mají s dosažením orgasmu problémy.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy