Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Harry Styles randí s vnadnou Emily Ratajkowski. Kolemjdoucí v Tokiu je zachytili při intimní chvilce

Harry Styles má randit s Emily Ratajkowski.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
Nový pár?

Vypadá to, že se rodí nový hvězdný pár. Zpěvák Harry Styles (29) byl zachycen v Tokiu, jak se vášnivě líbá s modelkou Emily Ratajkowski (31). Jejich intimní chvilky si nahrál kolemjdoucí a video nyní koluje po Twitteru.

Zpěvák Harry Styles je nyní v Tokiu na šňůře s názvem Láska na turné. To je velmi příhodný název vzhledem k tomu, že byl nedávno zachycen v ulicích hlavního japonského města, jak stojí u auta a vyměňuje si vášnivé polibky s modelkou Emily Ratajkowski.

Video jejich intimní chvilky momentálně koluje po sociálních sítích. A vypadá to, že ani jednomu z nich nevadilo, že je může někdo spatřit.

Oba jsou nezadaní

Jak Harry, tak i Emily jsou oficiálně nezadaní. Modelka se minulý rok rozvedla se Sebastianem Bear-McClardem, s nímž má dvouletého syna Sylvestra Apollo Beara. V následujících měsících byla viděna například s komikem Petem Davidsonem či Ericem André, jak píše web Daily Mail.

Harry ukončil minulý měsíc svůj románek s herečkou Olivií Wilde (39). Vztah měl skončit kvůli tomu, že má každý odlišné priority.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy