Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Harry a Meghan: Princ William a princezna Kate jim do toho hodili vidle

Vévodkyně Kate a princ William ve stylových oděvech.
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
Královská rodina

Princ William s Kate Middleton se rozhodli nesledovat nový šestidílný dokument Harry a Meghan z produkce Netflixu. "Pobočníci je o show informovali, ale nečekejte, že si oni dva sednou s popcornem v ruce ve svém sídle a budou show sledovat," prozradil vtipně zdroj z blízkého okolí webu PageSix.

Šestidílná série Harry & Meghan, kterou vysílá Netflix, rozebírá vypjaté vztahy britské královské rodiny i osobní životy Meghan Markle a prince Harryho. V dokumentu nechybělo ani téma, jak na tom vlastně je Harry se svým bratrem Williamem.

Na začátku své bouřlivé romance s Meghan Markle se Harry s bratrem pohádal a jejich roztržka se prohloubila hlavně v době, kdy se vévoda a vévodkyně ze Sussexu rozhodli vzdát svých královských povinností v lednu 2020. Harry v dokumentu tvrdí, že Buckinghamský palác "rád lhal", aby ochránil Williama, tedy budoucího krále, ale nikdy "nebyl ochoten říct pravdu o něm a Meghan".

Dokument nebudou sledovat

Pokud jde o prince Williama a Kate Middleton, ti se podle informací webu PageSix na dokument nemají v plánu dívat. "Pobočníci je o show informovali, ale nečekejte, že si oni dva sednou s popcornem v ruce ve svém sídle a budou show sledovat," prozradil zdroj z blízkého okolí rodiny.

Buckinghamský palác i Kensingtonský palác odmítly novou Netflix sérii komentovat. Zdroje z paláce však podle listu Mirror odhalily, že pokud bude mít William pocit, že jeho bratr překročil hranici a obvinil ho z dalších věcí, bude muset zareagovat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy