Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanychové rozchod se Soukupem sluší. Agáta poprvé na veřejnosti. Žhavý obleček, smyslný tanec a parta bodyguardů

+ Dalších 47 fotografií

Už jsou to téměř dva týdny, co Agáta Hanychová oficiálně netvoří pár s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. A zdá se, že se svůj bývalý vztah snaží hodit za hlavu. Na otevření nové pobočky restaurace L'Osteria, kde byla i redakce eXtra.cz, to pořádně rozjela, přesně jako za starých časů. Vypadala přitom skvěle, a dokonce byla v obležení mužů, avšak šlo o staré známé, kteří svou kamarádku hlídali jako oko v hlavě.

Už delší dobu bylo na Agátě Hanychové a Jaromíru Soukupovi vidět, že se mezi nimi něco děje. Definitivní konec oznámila influencerka začátkem září na svém Instagramu. „Je něco, co vám, jako své instarodině, dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to," napsala zdrcená Agáta.

Od té doby Hanychová alespoň navenek prošla výraznou proměnou. Nechala si udělat nový účes a energii vrhla do cvičení, aby docílila své vysněné váhy. Zdá se, že bývalá modelka vztah se Soukupem už hodila za hlavu a je připravená jít dál. Na otevření nové pobočky restaurace L'Osteria dorazila se svým manažerem a pořádně si to oba užívali.

O Agátu byl zájem

Hanychová si dopřávala svou oblíbenou cigaretu a došlo i na skleničky alkoholu, avšak všeho s mírou. Její manažer ji nespustil z dohledu, a dokonce si spolu střihli i tanec. Agáta byla opět ve svém živlu. Tančila, fotila se, smála se a vždy u toho vypadala děsně sexy. Pánové si ale museli nechat zajít chuť, jelikož Hanychová byla v obležení svých bodyguardů, kteří ji nespustili z očí.

Samozřejmě jde o nadsázku, jelikož šlo o kamarády a staré známé. Jednalo se například o producenta Matouše Hegera, který se podílel na hitu Zlatokopky od Rytmuse. Právě ve videoklipu si zahrála Hanychová spolu s Evou Decastelo. Poté se fotila ještě s dalšími kamarády, včetně svého bratrance. O tom, že byla Agáta středem pozornosti, nebylo pochyb.

Agáta na party zvolila dvoudílné oblečení, kde jí koukalo bříško. Nutno podotknout, že Hanychová vypadá po třech dětech vážně skvěle. Nakonec ji její manažer doprovodil k autu a jako džentlmen jí podržel dveře. Poté společně odjeli.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy