Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanychová ukázala rodinné štěstí. Dopita už jí i dětem vyvařuje, Agáta se zase tetelí blahem

Agáta má s Mirkem dobré vztahy.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/ se souhlasem Agáty Hanychové a Mirka Dopity
+ Dalších 7 fotografií
Rodina

Agáta Hanychová svého bývalého přítele a otce Rozárky Jaromíra Soukupa vytěsnila ze života pěkně rychle. Smutek vystřídalo štěstí v podobě návratu její první lásky Miroslava Dopity. Na Instagramu je vidět stále víc a víc videí, na nichž Agáta tráví svůj společný čas právě s Mirkem. Ten s nimi dokonce i vařil v kuchyni. Fanoušci jim fandí a doufají, že se dvojice po letech dá opět dohromady.

Agáta Hanychová po rozchodu s Jaromírem Soukupem už nesmutní. Vlastně je to právě naopak. Čím dál víc si užívá společnosti svého bývalého partnera Miroslava Dopity, který u ní doma tráví víc času, než je na bývalé partnery obvyklé. Nyní Mirek s Agátou a dětmi společně vařili v kuchyni, jak je vidět z nového Agátina instagramového profilu.

Celá rodina včetně dětí Mii a Kryšpína se pustila do domácího sushi. Na videu je vidět právě Mirek Dopita, se kterým má Agáta svého jediného syna. Ten stál hned vedle něho a společně se věnovali krájení rolek. Mia zase plnila řasu rýží a Agáta to vše spokojeně zdokumentovala.

Fanoušci Agátě fandí

Pod videem se začaly objevovat pozitivní komentáře od fanoušků. Ti influencerce moc fandí a doufají, že se k sobě pár vrátí. "Dopita byl nejlepší. Byla otázka času, kdy se dáte dohromady," komentovala jedna z fanynek. "Dopita je nejhezčí ze všech tatínků," reagovala další. "Ty spokojené děti jsou nejvíc. Důkaz toho, že je vše, jak má být," napsala Lenka.

Agáta nedávno sama prozradila, že s někým chodí. Během živého vysílání to "prokecla", když odpovídala fanouškům na dotaz, zda viděla nový film Kazmy, který podle jejích slov sleduje každý její livestream. "On nemá holku, ale já už mám kluka. On mě chtěl strašně dlouho," prohlásila Hanychová. A zřejmě narážela právě na Dopitu, který se momentálně rozvádí se svou partnerkou Terezou. Tak kdy už to Agáta konečně vytroubí do světa?

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy