Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanychová si získala srdce Soukupova syna: S Lukášem mají společný koníček

Agáta si rozumí i se Soukupem mladším
Zdroj: Se souhlasem Jaromír Soukup
+ Dalších 14 fotografií
vztahy

Agáta Hanychová (37) opustila v létě Českou republiku a čas už několik týdnů tráví se svým partnerem Jaromírem Soukupem (53) ve Španělsku, kde má mediální magnát vilu. Modelka za krátkou chvíli získala nejen srdce Soukupa, ale i jeho dětí. Se synem Lukášem má dokonce společný koníček, o kterém promluvila v magazínu Instinkt.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup prožívají krásné společné chvíle ve španělské Marbelle. Oproti Česku nejsou ve Španělsku tak známí, a proto si zajisté užívají i určitou anonymitu. "Navždy spolu," uvedla Agáta v jednom ze svých příspěvků na Instagramu.

Ve Španělsku se ale Agáta nevěnuje pouze svému partnerovi, ale také sobě. V posledních letech si zamilovala jízdu na wakaboardu a o tento koníček se neochuzuje ani v zahraničí. V magazínu Instinkt dokonce prozradila, že na wake jezdí i se Soukupovým synem Lukášem.

"Já tady wakeuju. Je super, že jsem si tady našla wake jen dvacet minut od domu, takže tam jezdíme i s Jaromírovým synem. A čas sama pro sebe? Ale jistě, že je důležitý. Nemám ráda závislosti. Ani ve vztahu, ani jakékoli jiné závislosti."

Podle Agáty mají hezký vztah vzájemně i děti, které mají dohromady čtyři. "S mými dětmi se ty Jaromírovy viděly zatím párkrát, ale sedly si," usmívá se.

Jaromír Soukup má dvě děti, stejně jako Agáta

V roce 2015 oficiálně proběhlo médii, že se Lukáš Soukup stal šéfem akvizice (převzatých pořadů) TV Barrandov a k tomu ještě řídil firmu, která s nakoupenými pořady obchodovala.

Momentálně má být manažerem v otcově reklamce Médea Group. Kromě toho je například v dozorčí radě JSP a.s., která spravuje nemovitosti Jaromíra Soukupa, nebo je společníkem, jednatelem či členem správní rady dalších podniků spojených s jeho otcem, o němž média často píší v souvislosti s velkými dluhy. Tomu se ale opakovaně vysmívá s tím, že jeho podnikání vůbec nerozumějí.

Dcera Natálka se zase naplno věnuje parkuru. Rodina Jaromíra Soukupa dokonce nedaleko Prahy vlastní malý sportovní areál a stáje. Tatínek obě své děti navíc obdaroval i třemi ze čtyř bytů v pražském nejdražším mrakodrapu V Tower, které koupil celkem za skoro čtvrt miliardy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy