Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanychová a Soukup jako reklama na štěstí: Zkrocený Jaromír ukázal jejich Rozárku

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Ukázali Rozárku
Zdroj: Se souhlasem Agáta Hanychová/koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
vztahy

Influencerka Agáta Hanychová (38) a moderátor Jaromír Soukup (54) před necelým měsícem přivítali na světě dcerku Rozárku a nemohou se jí nabažit. Ačkoliv ji nejdříve nechtěli ukázat, nyní zaplavily Agátin Instagram fotky spokojené rodinky. Vypadají jako z reklamy na štěstí.

Exmodelka Agáta Hanychová s partnerem Jaromírem Soukupem se těší z role rodičů a září štěstím. Pravděpodobně prožívají jedno z nejkrásnějších období ve svých životech a o tom přesvědčují i své fanoušky na sociálních sítích. Na dvojici je vidět, že jsou spolu spokojeni a po oboustranném tápání se jim podařilo najít svou druhou polovičku a ideálního partnera. Kromě Rozárky spolu vychovávají i Agátina Kryšpína (11) a Miu (5), Jaromírovy děti už jsou dospělé.

I v šestinedělí se Agáta s Jaromírem, moderátorem a majitelem TV Barrandov, často objevují na veřejnosti. „Jsou to tři týdny od narození Rózky. Dříve se v šestinedělí vůbec nevycházelo, takže jsem trochu v šoku z toho, kolik je tu lidí, ale perfektně si to užíváme,“ komentovala nedávno při prvomájové akci v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jaromír omládl, Agáta vykvetla

Hanychová si navíc nemůže vynachválit, jak Soukup o Rozárku pečuje. „Jsem v šoku z toho, jak Jaromír funguje jako otec. Opravdu se nebojí být s Rózou sám, takže já už byla nakupovat jídlo, byla jsem i v drogerii. Je fakt úžasný! Jediný, co je nevýhoda, je to, že nemůže kojit,“ ​vysvětlovala. Agáta je dokonce nadšena natolik, že si chce s Jaromírem pořídit čtvrté a možná i páté a šesté dítě, jak nám sdělila s tím, že to myslí naprosto vážně.

DOPORUČENÉ VIDEO: Rozhovor s Agátou

Influencerka s příspěvky spokojené rodinky rozhodně nešetří. „Jaromír omládl a Agáta vykvetla,“ komentují fanoušci video, na němž se oba střídavě pusinkují a nosí Rozárku. „Já brečím Agátko štěstím. Zasloužíte si takového skvělého chlapa,“ ​rozplývá se Nikola. „To je krásné, Agátko. Někde jsem četla, jak napsali o Vašem muži, že z morouse se stal SYMPAŤÁK. Normálně myslím si to samé. On je s Vámi úplně šťastný. Úplně rozkvetl. Moc Vám to přeju. Jaromír je sympoš,“ píše Síma. Časy, kdy se Jaromír nechal slyšet, že nerad sdílí cokoliv ze svého soukromí, jsou nejspíše nenávratně pryč.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy