Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanka Reinders o slepeném manželství: André rok bojoval, protože já řekla dost

+ Dalších 5 fotografií

Moderátorka Hana Reinders Mašlíková (40) je jednou z těch zářných výjimek, které se povedlo dvakrát vstoupit do jedné řeky a vztah se zápasníkem Andrém Reindersem (41) zachránit. Trvalo to dlouhý rok, než si k sobě po rozchodu opět našli cestu, ale nakonec se jim to podařilo a jsou opět šťastní. V rozhovoru pro eXtra.cz bývalá modelka promluvila o tom, jak se jim to podařilo a jestli plánují rozšířit rodinu. 

Velké štěstí

Moderátorka a bývalá modelka Hana Reinders, kterou si mnozí pamatují ještě pod jejím dívčím příjmením Mašlíková, tvoří se svým manželem Andrém a synem Andreasem spokojenou rodinu. Není to ale tak dlouho, co si pár prošel velmi vážnou manželskou krizí.

Hana a André si dali pauzu a trvalo to dlouhý jeden rok, než k sobě opět našli cestu. "Myslím si, že tomu vztahu to hodně pomohlo, uvědomili jsme si spoustu věcí a aktuálně žijeme spokojený život," řekla Hanka v rozhovoru pro eXtra.cz a dodala, že rozšířit rodinu ovšem v plánu nemají.

"Manželovi je jednačtyřicet, mně je čtyřicet a přijdeme si na to staří a unavení," uvedla krásná blondýnka, které byste čtyři křížky na krku tipovali jen stěží. "Kdyby se to neplánovaně stalo, tak to nebudeme řešit nějak drasticky a miminko bychom si nechali, ale neplánujeme to," dodala.

Vzhledem k tomu, že Hana s Andrém patří opravdu k zářným výjimkám, kterým se povedlo rozpadlé manželství slepit zpět dohromady, píšou prý moderátorce denně ženy s prosbou o radu, jak docílit tohoto úspěchu. "Píšou mi svoje příběhy a musím říct, že mi není úplně dobře z toho, co se děje ve vztazích. Mají pocit, že jsem zkušená, ale já zkušená nejsem a nikdy nebudu," uvedla bývalá modelka, která prý nedokáže pomoct někomu, když zná pouze jeho verzi příběhu a zrovna v jejich případě šlo prý o veliké uvědomění si mnoha chyb na obou stranách.

Spotřební doba

"Trvalo to rok, rok manžel bojoval, protože já jsem byla ta, co řekla a dost. Pořád jsem mu říkala, že ne, a nakonec i já sama jsem musela dojít k nějakému ústupku a rozřešení sama v sobě," řekla Reinders. "Nebylo to hned a je pravda, že většina lidí to radši zahodí, protože ta doba odloučení je taková spotřební," dodala s tím, že si myslí, že jsou s manželem ta "stará škola", co se snažila zejména zachránit rodinu.

"Nevím samozřejmě, co se může stát za několik let, nemám křišťálovou kouli, ale pořád věřím, že nám to vyjde," pronesla s úsměvem Hana, která mimo jiné prozradila, že před tím, než spolu s Andrém začali chodit, usiloval o ni dlouhých deset let.

"My jsme byli kamarádi a pak ve výsledku jsme se během těch let, co jsme se spolu přátelili, hodně změnili a teprve pak jsme se do sebe zamilovali, když jsme nějakým způsobem dospěli a začali jsme mít trošku jiné priority v životě," prozradila nám Hana na křtu nové kouzelnické sady Pavla Kožíška. "Manžel říká, že jsme na sebe zbyli, já si myslím, že jsme se do sebe zamilovali," dodala s úsměvem.

„Poslední dobou nejde narazit na gentlemana a zjišťuji, že to nejlepší mám doma. André je slušně vychovaný, pozorný a je to gentleman. Takového chlapa, jako je on, je těžké potkat,“ řekla Hanka před rokem na premiéře Fantoma opery pro server blesk.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy