Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanka Kynychová o svých dětech: Filip, Sofie i Alexandra sport sabotují, říká

+ Dalších 6 fotografií

Pod pevnou rukou cvičitelky Hanky Kynychové (55) se zapotila již nejedna česká celebrita. To, že se ale věnuje sportu od pondělí do neděle, jak sama říká, vůbec neznamená, že by stejné nadšení sdílely i její děti. Podle toho, co uvedla v rozhovoru pro eXtra.cz, se Filip, Sofie i Alexandra snaží občas sport sabotovat. 

Sabotují pohyb

Známá cvičitelka Hana Kynychová je trojnásobnou matkou. To, že sport je jejím životem, ovšem vůbec neznamená, že její syn Filip a dvojčata Alexandra a Sofie budou mít k pohybu stejně kladný vztah. "Moje děti sport sabotují a sabotovat ho asi vždycky budou," posteskla si eXtra.cz Kynychová na slavnostním finále soutěže Muž roku 2023.

Nejhůř ze tří sourozenců je na tom zřejmě Alexandra, kterou její maminka "vypíchla". "Já doufám, že Sašenka jednou pochopí, že by se tomu sportu měla věnovat," rýpla si do dcery lehce Hanka. "Teď mají koně, takže pevně věřím, že začnou brzy jezdit na závody, ale jsou všestranný," dodala cvičitelka s tím, že děti nejsou zaměřené pouze na závody, ale umějí bruslit, jezdit na kole nebo lyžovat.

Sedm dní v týdnu

Že by ale s manželem a dětmi trávili všechen volný čas sportem, takhle to podle ní není. "Nejsme výkonnostní rodina, která by trávila všechny soboty a neděle na závodech," řekla s úsměvem Kynychová, která je i ve svých pětapadesáti letech sama v neustálém zápřahu.

"Po covidu se věci trochu změnily, takže já cvičím denně tři hodiny a do toho mám spoustu osobních tréninků, takže se té fyzické kondici věnuji od pondělka do neděle," přiznala cvičitelka a řekla, že největším relaxem je pro ni buď letní pobyt u bazénu, nebo sauna, kterou navštěvuje i během velkých letních veder.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy