Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kynychová se nahotě nebrání ani po padesátce. Promluvila o založení účtu na hanbaté platformě i obdivu Krainové

+ Dalších 6 fotografií

Fitness instruktorka Hana Kynychová (55) vypadá stále skvěle. Poté, co minulý rok nafotila lechtivé snímky ve spodním prádle, se v rozhovoru pro eXtra.cz přiznala, že by se nebála odhalit i víc. Dokonce se zmínila o hanbaté placené platformě, na které dominuje česká modelka Simona Krainová.

Hana Kynychová rozhodně nepatří mezi stydlivé. Za sebou má třeba focení lehkých aktů s Lenkou Hatašovou, kde sice nejsou vidět nejcitlivější partie, přesto v nich ukázala kůži. Byla by Hana ochotná odhalit úplně všechno?

"Je to o příležitosti. Otázka je, jak mě kdo dobře vede na place, abych se necítila, že bych se měla rdít a stydět, ale věřím tomu fotografovi, že z toho vylezu jako krásná žena," řekla Kynychová pro eXtra.cz. Zároveň promluvila i o tom, zda by si založila placenou platformu OnlyFans, kde se slušně daří modelce Simoně Krainové.

"Na to potřebujete mít čas. Ona je profesionál. Ona fotí denně. Já se přece jen potácím mezi tělocvičnou, potem, tepláky, a kdybych chtěla oslovit takovou klientelu, musela bych si na to udělat opravdu ten pracovní čas. Takže v tomhle případě odpovídám ne," vysvětlila Kynychová, která ale dodala, že s ukazováním postavy nemá problém. Naopak podporuje ženy v menopauze, pro které je vzorem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy