Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hailey a Justin se prý rozvádí: Bieberovu ženu nespustí bodyguardi z očí

Hailey Bieber: S Justinem se rozvádí, jeho bodyguardi ji ale nespustí z očí
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
Dozor

Modelka Hailey Bieber (26) nemůže sama vyjít ani do města. Hvězdná kráska má u sebe stále ochranku, která ji nepustí z dohledu, a to ani tehdy, když si chce vyřídit každodenní záležitosti. Stejně tomu bylo i nyní, kdy manželka Justina Biebera, o níž se spekuluje, že chce se zpěvákem rozvod, vyrazila do města. Nevěnovala příliš péče svému vzhledu, avšak vytasila ženské zbraně v podobě vypracovaných nohou. 

Vztah zpěváka Justina Biebera (29) a modelky Hailey Bieber (26) před nedávnem visel na vlásku. Podle informací Daily Mail za tím stojí právě partnerka slavného hudebníka, která se údajně má chtít rozvést. Přitom to není tak dávno, kdy se vyjádřila, že Justin je pro ni téměř vším. Spekulace se snaží zahnat i Justin, když na svém Instagramu zveřejnil novou fotku se svou ženou.

Ačkoli se spekuluje o krizi manželského páru, Justin si svou ženu natolik střeží, že ji nepustí samotnou ani do města pro kávu. Slavný pár se bez ochranky nehne ani na krok a novináři zachytili modelku, která si ve vyletněném outiftu kráčela městem se svým ochráncem. Ačkoli se modelka moc "nevytunila", ukázala jednu ze svých zbraní, a to dlouhé nohy, kterými se pyšní.

Konec milostného trojúhelníku

Justin prožil dlouhých sedm let po boku Disney hvězdy Seleny Gomez. Ke své bývalé partnerce měl pevnou vazbu a i po rozchodu nadále udržovali kontakt. To se samozřejmě jeho manželce Hailey nelíbilo a se Selenou vedla dívčí válku. Věčná story ohledně Justina a Seleny Gomez nebrala konce, ale v nedávném rozhovoru pro podcast Call Her Daddy Hailey po letech vysvětlila, že se Selenou zakopala válečnou sekeru.

„Všechno je o respektu. O lásce. Nikdo z nás nikomu nic nedlužíme, jen respekt. Velmi si jí (Seleny, pozn. red.) vážím a myslím, že mezi námi nejsou žádná očekávání. Respektuji ji,“ řekla v rozhovoru manželka Biebera. Poté spolu i uveřejňovaly přátelské fotky na sociálních sítích. Tudíž by nemělo hrozit, že Gomez ohrozí manželství Bieberových.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy