Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Gondíková ukázala kalhotky, přeslazená Barbie Plekancová i svůdná Pazderková: Žhavá móda z premiéry muzikálu

Módní policie z premiéry muzikálu.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák, koláž
+ Dalších 13 fotografií
Módní policie

Celebrity se pořádně vyparádily na premiéru muzikálu Srdeční záležitost. Akce se uskutečnila v pražském Divadle Lucie Bílé, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz. V galerii se můžete podívat, co pozvané hvězdy zvolily na sebe. Kdo zaujal a kdo spíše propadl?

Slavné české dámy zašly na premiéru muzikálu Srdeční záležitost. Jednou z pozvaných byla zpěvačka Martina Pártlová. Ta bohužel zvolila delší černé koženkové šaty, které ji opticky dělaly zbytečně menší. Měla k nim však skvěle sladěné sandálky na podpatku a černou kabelku.

Premiéry se zúčastnila i fitness modelka Ivka Sarauerová, která vypadala skvěle. Zvolila obtáhnuté tmavě modré šaty, které zdůrazňovaly její perfektní figuru. Přes ně si pak přehodila "plášť" ve stejné barvě a ze stejného materiálu, jako byla róba. Vlasy měla stažené, což vypadalo velmi elegantně, a celkově je její look jeden z nejlepších daného večera.

Sexy Pazderková

Sexy look zvolila také herečka Iva Pazderková. Ta měla dlouhé flitrované šaty s nebezpečným rozparkem, který šel až téměř k jejímu klínu, ovšem nic nechtěného herečka neukázala. Šaty jí moc slušely, prodlužovaly její postavu a Pazderková v nich vypadala elegantně.

Zvláštní outfit zvolila bývalá tenistka Lucie Plekancová, dříve Šafářová. Oblékla kratší růžové šaty na jedno rameno, které byly volného střihu a Šafářové dělaly zbytečně krabicovou postavu. Kdyby si k nim dala pásek, možná by udělala lépe. I přesto mohla na premiéru zvolit spíše slavnostnější a delší róbu než tuto krátkou Barbie verzi.

Outfit se moc nevydařil ani herečce Adéle Gondíkové. Ta totiž ve smaragdově zelených šatech ukázala černé kalhotky a podprsenku. Nevychytala materiál róby a také si měla vzít místo černého spodního prádla tělové. Tohle se nepovedlo.

Na další outfity z premiéry se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy