Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Goldie Hawn (78) s grácií nestárne. Hvězda komedie Klub odložených žen podlehla plastikám

Goldie Hawn podlehla plastické chirurgii: Pro mnohé fanoušky je k nepoznání
Zdroj: Studio Paramount Pictures
+ Dalších 6 fotografií
FILM

Snímek Klub odložených žen je velkou satirickou bitvou dvou pohlaví. Ve filmu nechybí skvělé hlášky ani vynikající komické scény, o které se postaraly herečky Bette Midler, Diane Keaton a Goldie Hawn, která se může pochlubit skvělou kariérou. Tak úplně už ale nezvládla stárnutí a podlehla plastikám. Jak píše web OK! News, díky plastikám si „ubírá“ pár let.

Komedie Klub odložených žen vznikla v polovině devadesátých let, jejími hlavními hrdinkami jsou tři kamarádky ve středním věku. Po letech, kdy své životy obětovaly rodině a hlavně svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější modely. Tyto ženy se ale rozhodly nevzdat a z bolestných událostí i něco získat.

Plastiky Goldie Hawn

Trojice kamarádek tak vymyslí prohnaný plán, který udělá pořádný vítr v peněženkách jejich exmanželů…

Skvělý výkon v komedii vystřihla herečka Goldie Hawn. Ta letos oslavila už 78. narozeniny, nepatří však k těm, které umí stárnout s grácií. Pomoc plastické chirurgie totiž nedokázala použít ve svůj prospěch…

Pravidelné zvětšování rtů u ní má za následek nepřirozeně pokřivený úsměv, kvůli plastikám už si herečka není ani podobná. O plastikách nemluví, podle webu OK! News by se o nich ale měla rozepsat ve své knize, kterou chystá a v níž odhalí mnohá tajemství. „Nečeká, že jí to (plastiky) změní život, jen že změní svůj vzhled tím, že si ubere pár let," řekl zdroj portálu o jejím pohledu na stárnutí.

Partneři Goldie Hawn

Goldie Hawn byla dvakrát vdaná. Poprvé se jejím manželem stal Gus Trikonis, podruhé Bill Hudson. Obě manželství ale po pár letech skončila. „Základním problémem bylo, že dva muži, do kterých jsem se zamilovala a vzala si je, nedokázali zvládnout ten tlak, že mají doma ženu, která je úspěšnější než oni,“ citoval její slova web The News.

Opravdovou lásku našla až v Kurtu Russellovi, se kterým už je přes čtyřicet let. Společně tak patří k jednomu z nejstabilnějších párů Hollywoodu. Neustále si dokazují svou lásku, společně mají i syna Wyatta Russella, jenž je také hercem. Goldie je také mámou herečky Kate Hudson a herce Olivera Hudsona.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy