Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Z roztomilého médi se stává načepýřený kohout, Maršálek chytá hvězdné manýry

Josefovi Maršálkovi to slušelo.
Zdroj: Se souhlasem ČT/Mikuláš Křepelka
+ Dalších 8 fotografií
Glosa

Nervozita a tlak ve StarDance začíná doléhat i na Josefa Maršálka. Ačkoli si cukrář od začátku soutěže snaží držet jistý optimismus a v rozhovoru pro eXtra.cz se snažil působit v klidu, opak je pravdou. Josef Maršálek začíná být ze všech ošklivých komentářů od fanoušků taneční show hodně vydeptaný. Lidé totiž nechápou, jak se mohl dostat tak daleko, a co víc, poslat domů zpěvačku Terezu Maškovou, která byla lépe pohybově nadaná. Navíc to tak trochu vypadá, že z korpulentního sympaťáka se začíná klubat člověk s nosánkem nahoru. 

Josef Maršálek je bezpochyby největším překvapením letošní taneční soutěže StarDance, když hvězdy tančí. Diváci mu zpočátku moc nevěřili, přesto díky nim se v soutěži stále drží. A rozhodně to není proto, že by disponoval skvělými tanečními kreacemi. Je známý jako výborný cukrář, a tak získal sympatie hlavně u lidí, kteří rádi pečou.


Porota je na sladké

Nicméně kdyby se měly hodnotit jeho taneční schopnosti v profesionální soutěži, cukrář by zřejmě skončil na posledním místě. Tam totiž porotci nemají žádné slitování a navíc bývá mezi páry dost velká konkurence. A ačkoli porotci ze StarDance v podání Tatiany Drexler a Zdeňka Chlopčíka hodnocení na profi tanečních soutěžích zažili na vlastní pěst, výkon Maršálka ve StarDance dále nevysvětlitelně kvitují.

Podobně tomu bylo i u komika Lukáše Pavláska. Ten ve fanoušcích vyvolával stejný hněv přesně jako Maršálek. Pavlásek ale oproti pekařovi si z tance dělal legraci. Sám neudržel tempo s partnerkou a neslyšel ani rytmus. Přesto se ale tenkrát dostal do finále a skončil na třetím místě. Pro toho, kdo latinským a standardním tancům rozumí, byl výkon světlovlasého komika totálním výsměchem. Ve StarDance se ale dávno nehraje na to, že jde o tanec.

Diváci přesto ani po dvanácté řadě taneční show nepochopili, jak to ve StarDance chodí. I kdyby Josef Maršálek letošní ročník vyhrál, což se klidně může stát, neudělají s tím absolutně nic. Nejde totiž ani o nejmenší počet bodů od porotců, ale jen a jen o sympatie, které měl Maršálek větší než ty hvězdy, které již vypadly. Navíc není tajemstvím, že do zákulisí přináší své cukrářské výrobky, na kterých si smlsne i porota. Hlavně na buchtách.

Doporučené video s Josefem Maršálkem.


Roztomilost se mění v aroganci

Každopádně ostrá kritika se pomalu, ale jistě začíná na cukráři podepisovat. Ačkoli dělá všechno proto, aby na sobě nedal znát žádnou nervozitu a stres, velký tlak přece jen neskryje. Už nejde o roztomilého, kulatého "méďu", jak ho nazývají fanoušci, ale spíše o kohouta, který se naparuje. Jeho odpovědi v rozhovorech jsou najednou striktní a působí arogantně. Je dost možné, že díky velké popularitě kulinářská hvězda začíná chytat hvězdné manýry. Už i v zákulisí se o něj musí starat tým hned tří kostymérek a maskérek.

Vlna divácké kritiky opět udeřila, když se v posledním dílu museli rozloučit zpěvačka Tereza Mašková s Danielem Kecskemétim. Ti byli do té chvíle velkými favority na vítěze. Už když vypadl frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, vyvolalo to ošklivé reakce. "Nemá smysl dál sledovat. Pan Maršálek je výborný cukrář a sympaťák, ale vůči Richardovi a Dominice je to strašně nespravedlivé," napsala například Iva na Instagramu. "Ve vší úctě už dávno jste tam být neměl," okomentovala Dana. A podobně to bylo i u Terezy Maškové. Každopádně Josef Maršálek se v soutěži stále drží a stále má i hodně podporovatelů. "Já jsem nešel do StarDance kvůli strachu," brání se Maršálek v rozhovoru pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy