Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Proměna Karlose Vémoly. Z obávaného zápasníka primadonou. Hvězdné manýry škodí jeho image

Karlos Vémola má hvězdné manýry: Z obávaného zápasníka primadonou
Zdroj: koláž eXtra.cz/eXtra.cz Pavel Dvořák
+ Dalších 6 fotografií
primadona

Známý MMA zápasník Karlos Vémola je jasným příkladem přetvářky na sociálních sítích. Prostřednictvím Instagramu nechává své fanoušky běžně nahlédnout do svého soukromí, je sdílný a rád se pochlubí svými dětmi, manželkou i životem v luxusu. Jakmile se ale objeví na některé ze společenské akci, nasadí masku nepřístupnosti a odmítá se s kýmkoli bavit. Čtvrteční večírek týmu stáje Formule 3, kde nechyběla redakce eXtra.cz, nebyl žádnou výjimkou. 

Hvězdné manýry

MMA zápasník Karlos Vémola je chlap jako hora a úspěšný muž a sportovec, ale stává se z něj také i pěkná primadona. Během živých streamů na Instagramu co neví, to nepoví, ale jakmile má dojít k rozhovoru tváří v tvář, páčit z něj slovo je opravdu problém.

Potetovaný sportovec, který si přezdívá Terminátor, se ve čtvrtek večer vypravil na party týmu stáje Formule 3. Akce se konala v jeho oblíbeném podniku Moon Club, kde Karlos patří mezi známé štamgasty. Jak už se v jeho případě stává poslední dobou pravidlem, i tentokrát dorazil zcela sám, bez doprovodu své manželky Lely Ceterové.


Nenávist v očích

Vémola oblečený v saku, které na jeho vypracovaných svalech vypadalo, že každou chvíli praskne ve švech, ihned zamířil k baru, kde se pohodlně usadil a objednal si pití. Brzy se kolem něj začalo točit několik dívek a v jejich přítomnosti zakaboněný Karlos ihned pookřál, ovšem ve chvíli, kdy se přiblížil fotograf, dostal od zápasníkova manažera jasný zákaz pořizování snímků.

Neznámé ženy po chvíli vystřídali dva "obři", kteří si k němu přisedli a dali se s ním do hovoru. Terminátor vypadal, že je v dobré náladě, a tak ho tým eXtra.cz oslovil s prosbou o rozhovor. Vémolova původní rozšafnost byla vmžiku ta tam. Zprvu se zdálo, že přemýšlí, jak dát redaktorce co nejúčinnějším způsobem KO, následně si ale zřejmě uvědomil, že není v kleci. Prostě se otočil zády a zaujal pozici naprosté ignorace. Za chvíli se pak z klubu vypařil jako pára nad hrncem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy