Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Taťána Kuchařová dokralovala. Z litované manželky „nevěrníka“ nejnenáviděnější celebrita Česka

GLOSA: Taťána Kuchařová dokralovala. Prohrála samu sebe
Zdroj: herminapress
+ Dalších 7 fotografií
GLOSA

Oficiálně sice zatím nevíme, kdo Blesku poskytl text církevní žaloby, kterou podala jeho exmanželka Taťána Kuchařová (35) proti Ondřeji Brzobohatému (40), ale národ, zdá se, má zcela jasno. Ze špíny, která se z dokumentu vyvalila, viní jednoznačně Miss World 2006 a ta se stokrát může hájit, že nic takového neudělala. Pokud byl plán z jejího muže udělat homosexuála, impotenta a zvrhlíka, nepovedlo se to. Získává mohutnou vlnu podpory, naopak Taťánu zveřejnění poškodí. A hodně. Hrozí jí i úplná likvidace kariéry.

Taťána Kuchařová: Varovné signály

Docela věřím na instinkty, a když modelka Taťána Kuchařová jako mladičká v roce 2006 vyhrála Miss World, rozblikaly se mi někdy v té době všechny alarmy. Netušil jsem proč, ale všechno ve mně mě varovalo, že dotyčná vyzařuje něco nepěkného. Někdo by to mohl popsat i jako „falešného“.

Když se pak dala dohromady s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým a začala veřejnosti dodávat iluzi dokonalého manželského štěstí, působilo to na mě tak prázdně a vyumělkovaně, že si žádný jiný podobný případ ani nepamatuji.

Ondřej Brzobohatý: Obětí nenávistné kampaně

Nebylo pro mě proto žádným překvapením, když nám Taťána poodhalila svou možná pravou tvář a krátce poté, co se provalil rozchod, po kterém nejdřív mediálně byla „za ublíženou chudinku“ a lidé plísnili jejího muže, začala na veřejnosti prát nechutné špinavé prádlo.

Útoky na Ondřeje se stupňovaly, až na mě začaly působit vyloženě odpudivě a nechápal jsem, proč i tak dlouhou dobu po rozchodu má někdo potřebu mstít se tomu, koho prý kdysi miloval. Maska uvědomělé královny krásy byla ta tam.

I kdyby byl Brzobohatý nejnevěrnější muž světa, nezasloužil si ani tisícinu pomejí, které na něj byly vylity.

Kuchařovou jsem si vlivem jejích vlastních vyjádření zařadil do škatulky „zhrzených, pomstychtivých žen, které si daly za životní cíl ubližovat svým bývalým“.

Církevní žaloba

V mediálním zákulisí už pár měsíců bublaly informace, že se chystá další útok na Ondřeje s tím, že se rád převléká za ženu (to nyní potvrdil, je to jeho koníček) a jak to má prý rád v posteli (to odmítá). A ti, kdo o tom vyprávěli, vždy zmiňovali Kuchařovou. Jestli jim to opravdu řekla ona, jestli ho chtěla poškodit, jestli doufala, že se najde někdo „odvážný“ a vypustí to ven, to se asi nikdy napřímo nedozvíme.

Proto mě ale informace z církevní žaloby vůbec nešokovaly. Ano, je to hravější chlapík a má pravdu v tom, že za ženy se nepřevlékají jen transvestité nebo gayové. Se sexuální orientací to nesouvisí.

A i když o mně osobně se Brzobohatý před časem, ještě během manželství, vyjádřil dost primitivním, nenávistným způsobem nehodným jeho charakteru a inteligence, pro mě to bude vždycky vynikající hudebník bez ohledu na to, co v soukromí nosí za hadry, s kým spí a podobně. I kdyby si na noc kamkoli strkal cokoli a dělalo mu to dobře – nic takového nedělá, je to jen příklad – je to jeho věc a mě to nezajímá.

Připadá mi jen nechutné to, že to někdo vynesl médiím v naději, aby se umělec dočkal celonárodního zesměšnění. Že jde o samotnou Kuchařovou, si podle komentářů na sociálních sítí myslí většina veřejnosti a myslí si to i Brzobohatý. Ten i proto, že do Blesku údajně anonymně dorazily i Ondřejovy ponižující fotografie, které měl mít k dispozici jen on a ona.

Taťána prohrála

Výsledek celé této dehonestační akce?

Taťána Kuchařová prohrála. Jako by se všichni semkli kolem Ondřeje a jedním hlasem ho hájí. Reakce kamarádů z branže, které se o miss vyjadřují dost pohrdavě a znechuceně a naznačují její prý zkažený charakter, hovoří za vše.

Ale i spousta obyčejných lidí je rozčilená.

A i kdyby to nakrásně do médií nepráskla ona sama, jak nyní tvrdí, pro řadu lidí nepříliš přesvědčivě, stejně teď hraje o svou kariérní budoucnost.

Jednak tu je stále pachuť z předchozích vln špinění exmanžela, navíc která manželka přece posílá svého muže k sexuologovi, jestli převlékání za ženu není dědičné a jestli není gay? I to vyplynulo ze žaloby a ukazuje to na to, že Kuchařová neumí používat internet, na kterém by našla, že to s orientací nutně opravdu nesouvisí.

A pokud mluví pravdu Brzobohatý, který k tomu Blesku poskytl velmi otevřený a upřímný rozhovor, pak je o to smutnější, že se měla střídat období, kdy tuto libůstku akceptovala a pak zase kritizovala. Jako by se neuměla rozhodnout.

Církevní žaloba je plná dalších nechutností ze soukromí, které očerňují víc Kuchařovou než jejího exmanžela. Prý má být impotentní, i když on sám tvrdí, že má razítko na opak.

V žalobě je prý popisovaný pomalu jako někdo, koho byste nechtěli ani potkat, natož s ním žít, takže se opravdu nabízí otázka, jestli Kuchařová měla vůbec nějaký důvod s ním zůstávat a proč se raději sama nerozvedla. Ale to by pak zmizela aura chudinky, kterou je třeba litovat.

Zarážející je i to, proč to nešlo i před církví rozumně. Stačilo by se domluvit a soud by vůbec nemusel být, stačilo by předstoupit před vyššího katolického hodnostáře. Místo toho se zvou svědci, budou se řešit domnělé sexuální odlišnosti Brzobohatého (tohle fakt čekáte od ambasadorky OSN) a jako by se to všechno mělo nechutně rozmáznout.

„Bývala jste miss a dáma, teď už jste jen zlá, zhrzená a pomstychtivá žena. Jak se dříve říkalo: navrch huj, vespod fuj,“ napsal Kuchařové jeden z „fanoušků“ na Instagram. A ať už za zmedializováním církevní žaloby stojí, anebo ne, spousta lidí s komentářem výše bude souhlasit.

Uvidíme, nakolik se jí po tom všem, co poslední roky prováděla a co spustila svou církevní žalobou, bude dařit v práci. Nedivil bych se, kdyby rázem přišla o nejvýznamnější spolupráce, které ji živí.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy