Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Glosa: Problémy Dagmar Patrasové se prohlubují. Slováček bohužel není řešení, ale příčina

+ Dalších 10 fotografií

Pokud se rychle nevzpamatuje, může to s ní špatně dopadnout. Řeč není o nikom jiném než o Dagmar Patrasové, která měla poslední den loňského roku strávit v péči lékařů, když údajně upadla při vytírání podlahy. Zajímavé je, že během této činnosti nespadla zdaleka poprvé.

„Jestli nebude zbavená svéprávnosti, pokud nepodstoupí léčbu, tak umře.“ Přesně tak se před časem vyjádřil Felix Slováček pro eXtra.cz o své ženě Dagmar Patrasové. A za svá velmi drsná slova byl hojně kritizován. Nutno ale říct, že málokdo tuší, jak závažný stav oblíbené herečky je.


Univerzální výmluva Dagmar Patrasové

Rozhodně se ale nelepší. To je zřejmé i z výpovědi mluvčí pražské záchranné služby Jany Poštové, která potvrdila, že na adrese slavného páru během silvestrovské noci zasahovali u téměř sedmdesátileté ženy, přičemž Patrasové je 67.

Ačkoliv málokdo pochybuje o tom, že Patrasová nebyla společensky unavená, ona přispěchala se zvláštním vysvětlením. Prý pouze špatně došlápla při vytírání podlahy a k žádnému dramatu nedošlo. Patrasová by si ale pro své eskapády měla vymyslet novou výmluvu. Přesně totožnou totiž použila před několika lety, kdy opět skončila v péči lékařů a opět musela za dramatických okolností zasahovat záchranná služba.


Zbaví ji Slováček svéprávnosti?

„Vytírala jsem podlahu v kuchyni a uklouzla. Ze sportovní gymnastiky mám zničenou páteř, takže jsem to nedokázala vybalancovat. Komu se tohle nestalo? Hlavou jsem smýkla o roh stolu a spadla na zem. Byla jsem z toho v šoku,” hájila svou hospitalizaci tehdy Dáda, která je buď opravdu nešikovnou hospodyní, nebo pády při vytírání používá jako univerzální výmluvu na všechny své průšvihy.

Zbavovat Dádu Patrasovou svéprávnosti je sice drsné, Slováčkovi ale časem jiná možnost nezbude. Nutno ale říct, že on sám není bez viny. Jak nejen další průšvih Dády Patrasové ohodnotili Karen a Markéta ve svém podcastu Outsider & Insider, si pusťte ve videu.

Outsider a Insider

Zákulisí českého showbyznysu, třinácté komnaty hvězd, kdo s kým a proti komu, nebo věci, které se leckdy vůbec nedají napsat - to je Outsider a Insider, nejlepší podcast o celebritách v Česku! Šéfredaktor eXtra.cz Karen Mchitarjan coby zasvěcený showbyznysový insider společně s jedním "outsiderem z lidu" otevřeně o všem, co o našich slavných potřebujete vědět.

Všechny díly podcastu Outsider a Insider najdete zde ➔

Související články

Další články

Nejnovější kauzy