Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Neštěstí jménem Taťána Kuchařová si podřezává větev, na které sedí

GLOSA: Taťána Kuchařová je hotové neštěstí
Zdroj: profimedia
+ Dalších 6 fotografií
válka brzobohatých

GLOSA: Nemusíte mít předem jakékoli sympatie nebo antipatie k Táně Kuchařové (34) nebo Ondřeji Brzobohatému (39), aby si člověk na základě posledních týdnů udělal jasný názor o tom, že soukromé prádlo, jež modelka nyní pere, začíná pořádně zasmrádat.

Taťána Kuchařová: Má pravdu?

Existuje skupina, která si myslí, že bývalá Miss World Taťána Kuchařová má absolutně ve všem pravdu, že její exmanžel Ondřej Brzobohatý je „křivák“, „všivák“ a zachoval se k ní odpudivě. A dosavadní mlčení muzikanta (až do středy) považovali za důkaz toho, že sám má máslo na hlavě, takže raději mlčí.

Kuchařová tvrdí, že krátce poté, co loni obnovili církevní manželský slib a začali pracovat na miminku, si měl začít se svou současnou partnerkou Danielou Písařovicovou.

„Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí a svědomí. Nechávám ty věci plynout, třeba se časem ukáže, jak to ještě všechno je. Nepřeji nic zlého, já věřím, že se nám to tam někde nahoře všem sčítá,“ uvedla v pořadu Showtime s tím, že mluvila o manipulacích a lžích.

Ondřej Brzobohatý: Všechno je jinak

Její nové vyjádření bylo pro Ondřeje už příliš, takže se tentokrát už taky ozval.

„Krize, rozchod, rozvod... vždy jde o selhání obou partnerů. Není v něm vítězů ani poražených. Hledat viníka či hrát si na oběť je stejně zoufalé a trapné, jako obhajovat se před křivými obviněními... i proto jsem tak dlouho mlčel," napsal na svém Instagramu. U příspěvku asi musel vypnout komentáře, fanynky Taťány by mu tam z toho udělaly kůlničku na dříví...

„Situaci však Taťána svými výroky vyhrotila do stavu, kdy se už ozvat musím. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji,“ pokračoval s tím, že chce klid a mír.

Na to Taťána ještě pro jistotu měla zatím poslední slovo, když reagovala tím, že Ondřej lže.

Ostuda

I kdyby Ondřej opravdu nepsal pravdu a ve všem ji naopak měla jeho bývalá žena, vypadá to, jako by neměla vedle sebe nikoho, kdo by jí dokázal poradit, jak špatně její vyjádření působí.

Je to ona, kdo od začátku tahá ven špinavé prádlo a čím dál méně důstojně. Samozřejmě jí bude fandit řada podvedených žen, ale celkově to v očích veřejnosti nepůsobí nejlépe a je to spíš pro smích.

Každá křivda, ať už pravá nebo domnělá, jednou vybledne a je zbytečné se patlat v minulosti. Taťána by se měla už na veřejná poselství o svém bývalém muži vykašlat a raději se věnovat budoucnosti. Nebo si ještě uškodí víc než doteď…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy