Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Glosa: Agáta Hanychová jako královna zlatokopek? Kdepak! Jen nešťastnice, marně hledá lásku

+ Dalších 7 fotografií

Agáta Hanychová oznámila rozchod s Jaromírem Soukupem a posměváčci se mohli přetrhnout, aby se jí vysmáli jako první. Tomáš Břinek, který svého času odmítal komentovat svůj vlastní rozvod s dcerou Haliny Pawlowské a odkazoval se na soukromí, vytvořil pokrytecky asi padesát koláží a veřejnost se mohla přetrhnout, kdo dřív Agátu nazve zlatokopkou. Ona je ale paradoxně všechno, jenom ne tohle. 

Jak jsme na eXtra jako první nepřímo naznačovali, vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa je již minulostí. Ačkoliv se ona snaží tvářit, že rozchod probíhal hladce, vše je jinak. O tom jsme ale napsali mnoho článků, které najdete na stránkách eXtra.cz.

Příliš moc partnerů za krátkou dobu

Zásadní ale není, proč se rozešli, ale co se stalo bezprostředně poté, co to Hanychová oznámila. Přišla totiž vlna výsměchu, vznikaly vtipy na její úkor a společnost se začala bavit jejím neštěstím. Nutno říct, že si za to Agáta může z velké části sama.

A mohou za to v podstatě události, které se odehrály po jejím rozchodu s Jakubem Prachařem. Agáta totiž za přibližně dva roky vystřídala asi osm partnerů. Vždy to byla životní láska, s dotyčným plánovala společnou budoucnost a její Instagram byl plný zamilovaných fotografií, srdíček a lásky. Všechny tyto lásky skončily jako lusknutím prstu a dá se říct, že se mnohdy překrývaly. Chvílemi se mohlo zdát, že partnery mění podle ročního období.

Pak přišel Soukup, se kterým po měsíčním vztahu otěhotněla a doufala, že našla životní lásku. I tentokrát se přepočítala. I když jim vztah vydržel rok a čtvrt, ona to věděla už po čtvrt roce, to už ale byla těhotná a nechtěla zase utíkat ze vztahu a dát za pravdu všem posměváčkům, že se opět spálila.

Agáta není zlatokopka, jen ukvapená

Nutno ale říct, že ačkoliv je nyní dcera Veroniky Žilkové označovaná za zlatokopku, ona je vše, jenom ne zlatokopka. A nikdy nebyla. A to je zřejmé i z jejího výběru partnerů.

Prvního syna má s Mirkem Dopitou, který na dlouhých šest let dokonce zmizel na Bali a Agáta musela syna vychovávat sama. Aktuálně s ním vychází dobře a jeho sestra Jana Dopitová patří mezi její blízké kamarádky, rozhodně s ním ale nebyla kvůli penězům. Mirek nejspíš možná ani netuší, kolik Agáta za jejich společného syna Kryšpína utratila a jak ho první roky života vychovávala. Nikdy se o něm ale v médiích nevyjadřovala negativně. Mlčela, dřela a vychovávala.

Nutno říct, že s výchovou Kryšpína jí pomáhal i její bývalý manžel Jakub Prachař. Ten je sice z uznávané herecké rodiny a aktuálně patří mezi nejúspěšnější české herce, ona s ním ale nebyla kvůli penězům. Není totiž tajemstvím, že se Jakub a Agáta milovali od dětství. A je otázkou, zda by spolu ještě nebyli, když by se do jejich vztahu nemíchaly jejich rodiny. Především jedna z maminek.

Hanychová za chlapy sama musela platit

Rozvod s Jakubem paradoxně finančně zabolel právě Agátu, která musela otce své dcery Mii vyplatit. A aby jí zůstal dům, který spolu postavili na pozemku, který pořídila v době, kdy byla ještě s Mirkem Dopitou, musela mu zaplatit téměř deset milionů korun.

Zrovna z příručky zlatokopky z Kozí ulice nevypadali ale ani její další nápadníci. Truhlář Adam Raiter má tak hluboko do kapsy, že obráží akce a doufá, že se prosadí v showbyznysu a kameraman Marek Niessner také není v žebříčku milionu nejbohatších Čechů.

Jako zlatokopka by mohla hořce litovat rozchodu s Jiřím Hudlerem, ten si ale nakonec vzal její bývalou asistentku Hanu Chymčákovou, která se s bývalou hokejovou hvězdou seznámila právě díky přátelství s Agátou.

Multimilionář se stamilionovými dluhy

Jediným multimilionářem mezi expartnery Agáty Hanychové je paradoxně právě Jaromír Soukup, se kterým má několikaměsíční dcerku Rozárku. Ten má na krku ale stamilionové dluhy a je otázkou času, kdy se mu jeho mediální impérium rozpadne jako domeček z karet, přestože on stále mluví o mířené likvidaci.

Je tak zřejmé, že Agáta Hanychová nemůže být zlatokopka. Je to jenom nešťastná holka toužící po lásce. Tu bohužel neváhá hledat na Tinderu a dá se říct, že po druhém rande začne plnit své sociální sítě společnými snímky a jako v šílené reality show se dělí o své soukromí se svými sledujícími. A její největší problém je, že nedokáže být sama. A přestože nyní slibuje, že se do dalšího vztahu nehrne, jsme zvědaví, kdy se po jejím boku objeví nový pan Dokonalý. A pochybujeme, že to bude nějaký pracháč, bohužel je velká pravděpodobnost, že půjde o slavomana, který se díky vztahu s ní bude chtít jenom proslavit. Tak se necháme překvapit. Už teď je ale jasné, že Agáta není v nejlepší pozici, a jak jsme říkali, může si za to sama. Jako holka toužící po lásce si řekla o nálepku zlatokopky. A to i díky auře, kterou kolem sebe šíří. Tak se necháme překvapit, zda ji někdy najde. 

Nutno ale říct, že Agáta je především dobrou maminkou. Jak její rozchod a vztahy okomentovali Karen s Eliškou? To si poslechněte v podcastu Outsider a Insider, ve kterém jsme rozebrali pozadí rozchodu Agáty Hanychové. 

Související články

Další články

Nejnovější kauzy