Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Gábi a Pítr z Love Islandu: Do svatby se rozhodně nehrneme, mají jednoznačně jasno

+ Dalších 7 fotografií

Od účasti Gábi a Pítra v oblíbené reality show Love Island uplynuly již dva roky, přesto láska mezi nimi jenom kvete. Jak ale prozradili v rozhovoru pro eXtra.cz, svůj vztah zatím neplánují posunout dále. Svatba by byla v tomto případě spíše komplikací. 

Gábi a Pítr sice Love Island nevyhráli, ale to nejdůležitější, tedy lásku, si z ostrova odvezli. Výherci jejich ročníku, Laura s Martinem, nedávno šokovali veřejnost utajenou svatbou. V jejich stopách ale partneři nepůjdou, jak na sebe práskli v rozhovoru pro eXtra.cz, svatba na pořadu dne zatím není.

O svatbě se baví zejména kvůli rozhovorům, nikoli z vlastní iniciativy. “My to neplánujeme, teď by to byla spíše komplikace a nechceme si přitěžovat tím, že budeme plánovat něco jako svatbu,” přiznává Pítr, který dodává, že mají co dělat, aby stíhali své pracovní povinnosti.

Hádáme se, ale všechno je, jak má být, říká Gábi

Jak ale přiznává sám Pítr, v budoucnu k veselce ale určitě dojde. Teprve až pomine hektické období, bude prostor zabývat se plány na svatbu. “My počkáme, až se to uklidní. A potom si to užijeme se vším všudy,” říká.

Od jejich účasti v reality show uplynuly sice dva roky, oni ovšem stále vypadají jako z reklamy na štěstí a láska mezi nimi jenom kvete. “Jsme furt spolu, spoko, za to jsme strašně rádi. Jako každý pár samozřejmě proběhly běžné hádky, ale pořád jsme spolu. Všechno je tak, jak má být,” svěřila se Gábi. Na svoji účast v divácky oblíbené reality show vzpomínají pouze v dobrém, a pokud by byla možnost, neváhali by a šli by do toho znovu.

Zamilovaný pár se bude podílet na letošní řadě Love Islandu, který startuje již 4. září. Gábi si vzala na starost moderování doprovodného pořadu Beach Hut, zatímco Pítr se bude starat o sociální sítě. Na cestu na Kanáry se těší, berou to jako možnost prodloužení léta a vynechání depresivního podzimu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy